Timo Bult Timo Bult
23/08/2020 18:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/08/2020 18:20

Deze altcoin steeg de afgelopen week met maar liefst 245%!

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Deze altcoin steeg de afgelopen week met maar liefst 245%!

Ondanks dat de week voor onder andere bitcoin (BTC) wat saai was, met een daling terug onder de $12.000 waarna de koers zich vooral horizontaal voort bewoog, zijn er bij de altcoins een aantal mooie stijgers te vinden. In dit artikel zetten we de grootste stijgers op een rij. Hiervoor kijken we naar altcoins met een marktkapitalisatie van ten minste $1 miljard.

3. NEO (NEO) – +20,3%

Op de derde plek deze week staat NEO (NEO). De altcoin die ook wel bekend staat als “de Chinese Ethereum (ETH)” kon flink stijgen nadat de koers boven een belangrijke weerstandszone uitbrak. Daarnaast was er ook goed fundamenteel nieuws. Het project is namelijk de samenwerking aangegaan met grote andere crypto-projecten om interoperabiliteit tussen verschillende blockchains mogelijk te maken.
NEO kwam eerder deze week ook in het nieuws op Crypto Insiders doordat members een mooie winst zagen als gevolg van een trading signal. Members zagen dankzij onze NEO/BTC trading signal een winst van 26%.
Wil je ook onze trading signals ontvangen, elke doordeweekse dag op de hoogte worden gehouden van de koers van bitcoin, je vragen kunnen stellen en deelnemen aan interessante discussies met onze analisten? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

2. Cosmos (ATOM) – +25,6%

Cosmos is de nummer twee op het lijstje voor deze week. De cryptocurrency kon de afgelopen week flink stijgen en staat op dit moment 25,6% in de plus ten opzichte van 7 dagen geleden. Cosmos is een van de partijen waarmee NEO gaat samenwerken en was dus onderwerp van goed nieuws!

1. OMG Network (OMG) – +245,5%

Eigenlijk valt OMG Network (OMG) net buiten dit lijstje doordat de marktkapitalisatie nét geen $1 miljard bedraagt. Maar door zijn enorme stijging konden we hem eigenlijk niet weglaten. OMG steeg namelijk in 7 dagen tijd maar liefst 245,5% in waarde!
OMG is een laag die bovenop Ethereum is gebouwd. Het kan transacties snel en goedkoop verwerken. Dit is ook waarom stablecoin tether (USDT) ervoor koos om zijn stablecoin deels met dit platform te gaan integreren. Dit nieuws viel goed bij investeerders, met deze enorme prijsstijging tot gevolg.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie