Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Deze altcoin steeg de afgelopen week met maar liefst 245%!

Ondanks dat de week voor onder andere bitcoin (BTC) wat saai was, met een daling terug onder de $12.000 waarna de koers zich vooral horizontaal voort bewoog, zijn er bij de altcoins een aantal mooie stijgers te vinden. In dit artikel zetten we de grootste stijgers op een rij. Hiervoor kijken we naar altcoins met een marktkapitalisatie van ten minste $1 miljard.

3. NEO (NEO) – +20,3%

Op de derde plek deze week staat NEO (NEO). De altcoin die ook wel bekend staat als “de Chinese Ethereum (ETH)” kon flink stijgen nadat de koers boven een belangrijke weerstandszone uitbrak. Daarnaast was er ook goed fundamenteel nieuws. Het project is namelijk de samenwerking aangegaan met grote andere crypto-projecten om interoperabiliteit tussen verschillende blockchains mogelijk te maken.

- Advertentie -

NEO kwam eerder deze week ook in het nieuws op Crypto Insiders doordat members een mooie winst zagen als gevolg van een trading signal. Members zagen dankzij onze NEO/BTC trading signal een winst van 26%.

Wil je ook onze trading signals ontvangen, elke doordeweekse dag op de hoogte worden gehouden van de koers van bitcoin, je vragen kunnen stellen en deelnemen aan interessante discussies met onze analisten? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

2. Cosmos (ATOM) – +25,6%

Cosmos is de nummer twee op het lijstje voor deze week. De cryptocurrency kon de afgelopen week flink stijgen en staat op dit moment 25,6% in de plus ten opzichte van 7 dagen geleden. Cosmos is een van de partijen waarmee NEO gaat samenwerken en was dus onderwerp van goed nieuws!

1. OMG Network (OMG) – +245,5%

Eigenlijk valt OMG Network (OMG) net buiten dit lijstje doordat de marktkapitalisatie nét geen $1 miljard bedraagt. Maar door zijn enorme stijging konden we hem eigenlijk niet weglaten. OMG steeg namelijk in 7 dagen tijd maar liefst 245,5% in waarde!

OMG is een laag die bovenop Ethereum is gebouwd. Het kan transacties snel en goedkoop verwerken. Dit is ook waarom stablecoin tether (USDT) ervoor koos om zijn stablecoin deels met dit platform te gaan integreren. Dit nieuws viel goed bij investeerders, met deze enorme prijsstijging tot gevolg.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.217,56 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.217,56 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...