Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

NEO, Ontology en Switcheo lanceren Poly Network voor cross-chain functionaliteiten met Ethereum

De meeste blockchain netwerken kunnen niet met elkaar communiceren en dat wordt al een langere tijd als een groot struikelblok gezien. Langzamerhand lijkt daar verandering in te komen en een paar grote blockchain-netwerken kondigen nieuwe zogeheten cross-chain functionaliteiten aan.

Poly Network

De eerste is de lancering van Poly Network, dat zichzelf een “baanbrekende heterogene interoperabiliteitsprotocolalliantie” noemt. Poly Network bestaat uit Neo (NEO), Ontology (ONT) en Switcheo (SWTH). Het zorgt ervoor dat al deze blockchain-platformen met elkaar kunnen communiceren alsmede met Ethereum (ETH) en Cosmos (ATOM). Er zijn ook plannen om Bitcoin (BTC) aan dit lijstje toe te voegen.

- Advertentie -

Poly Network zal deze platformen met elkaar verbinden om interoperabiliteit en zogenaamde atomic chross-chain transacties mogelijk te maken. Poly Network zal zelf geen tokens uitgeven en heeft als doel om de basis te leggen voor een “next-gen internet (NGI).” Andy Ji, medeoprichter van Ontology, zegt:

Ik ben ervan overtuigd dat interoperabiliteit de toekomst is van de blockchain-industrie. Met Poly Network koppelen we verschillende en heterogene platforms om een wereldwijd cross-chainplatform te bouwen met als doel het potentieel van blockchain te realiseren. Vooruitkijkend moedig ik alle geïnteresseerde projecten en bedrijven aan om samen met ons de basis voor NGI te bouwen.

NEAR Rainbow Bridge

De tweede aankondiging is afkomstig van NEAR protocol, die de NEAR Rainbow Bridge binnenkort lanceert. Deze Rainbow Bridge verbindt het NEAR platform met Ethereum.

NEAR meldt dat het mogelijk moet zijn om data en assets vrijelijk tussen blockchains te verplaatsen. Of beter nog, een product moet op verschillende blockchains kunnen draaien en tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de voordelen van elk. Verder meldt NEAR dat de Rainbow Bridge “trustless, rapid, decentralized, generic” is en momenteel in een testfase bevindt.

CI Members

De koers van NEO is de laatste weken hard aan het stijgen. Members van Crypto Insiders ontvingen onlangs een trading signal voor NEO/BTC waarmee ze een winst van 26% konden pakken. Het relatief onbekende Switcheo staat overigens zelfs bijna 1.700% in de plus sinds de koers medio juni begon te stijgen.

Ook interesse in deze trading signals? Neem een kijkje in onze ledenomgeving en probeer de eerste 30 dagen gratis. Ook ben je van harte welkom in ons gratis Telegram kanaal!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.340,02 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.340,02 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...