Dogecoin, shiba inu & chiliz stijgen keihard terwijl rest achterblijft

Bitcoin (BTC) bleef in de afgelopen 24 uur rond dezelfde prijs hangen, al lijkt het erop dat de koers mogelijk op het punt staat om uit te breken. Ook de meeste altcoins bleven relatief rustig in de afgelopen 24 uur. Behalve de beruchte meme coins, die stegen wel flink en dat zet momenteel nog door. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies zakt echter alsnog met 0,6% naar $1,193 biljoen.

Ethereum daalt met 1,3%

Ethereum (ETH) kwam gisterenochtend nog even boven $2.000 uit, al lag de pieker al lager dan in het weekend. Vervolgens viel de ether koers terug naar $1.900 en dipte meerdere malen eronder. Gisterenavond steeg ETH nog even naar $1.930, maar vanochtend vroeg lijkt ETH toch grip op $1.900 te verliezen. ETH dipte vanochtend even helemaal naar $1.860 maar herstelt momenteel iets en komt op $1.882,5 uit. Daarmee staat ETH vandaag 1,3% in de min.

DOT, SOL, MATIC in de min

De rest van de top 10 grooste altcoins (zonder stablecoins) is enigszins verdeeld. Aan de rode kant hebben we avalanche (AVAX) 0,5% in de min staan rond een prijs van $27,8. Polkadot (DOT) heeft al iets meer moeite vanochtend en staat 0,9% in de min en komt op $8,7 uit. Solana (SOL) staat 2% in de min en komt momenteel rond $42,3 uit. Polygon (MATIC) daalt nog iets harder en komt momenteel onder $0,95 uit en staat 2,2% in de min.

BNB, XRP, ADA in de plus

Binance coin (BNB) komt momenteel uit op $317, dat is ongeveer dezelfde prijs als 24 uur geleden. Ripple (XRP) staat net 1% in de plus rond een prijs van $0,37. Cardano (ADA) staat 1,1% in de plus en komt momenteel op $0,558 uit.

SHIB & DOGE stijgen hard

Shiba inu (SHIB) steeg afgelopen weekend keihard en lijkt dit de afgelopen uren weer voort te zetten. SHIB staat 4,5% in de plus vandaag en piekte zojuist rond $0.0000164. Maar het is dogecoin (DOGE) die momenteel de show steelt. DOGE schoot zojuist naar $0,087, de hoogste prijs sinds begin juni. De DOGE koers staat vandaag maar liefst 14% in de plus.

Crypto top 100 hardste stijgers en dalers

In de top 100 is het vrij karig aan groene koersen vandaag. Monero (XMR) staat 5% in de plus en stepn (GMT) 9%. Toch is niet dogecoin (DOGE) de hardste stijger vandaag, maar chiliz (CHZ). De CHZ staat 14,5% in de plus vandaag en komt uit op $0,207 en dat is zelfs de hoogste prijs sinds eind april.

Aan de rode kant is het vandaag een stukje drukker, al staan de meeste koersen minder dan 3% in het rood. Leo (LEO) staat echter 4% in de min, quant (QNT) 5,5% en bitdao (BIT) zelfs 10%. Celsius (CEL) is  weer de grootste verliezer en daalt met 16%, al staat de koers alsnog 50% in de plus ten opzichte van een week geleden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Onze hoofdanalist, bekend als AppY, hield onlangs weer een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie