Ethereum zakt, cardano & avalanche dalen fors, dogecoin in de plus

De zogenaamde “bear-market rally” hield het gisteren niet lang vol en de meeste cryptocurrencies corrigeerden weer snel. Bitcoin (BTC) is nog altijd in gevecht met de $24.000 en de altcoins dalen weer harder. De totale marktkapitalisatie van crypto zakt met 1,4% naar $1,16 biljoen.

Ethereum daalt met 45%

Ethereum (ETH) kwam gisteren voor het eerst sinds 9 juni boven $1.800 uit en piekte rond $1.810. Toen maakte de ether koers weer een flinke duik en vervolgens een kleine stuiter op de $1.760. Daarna kwam ETH niet verder dan $1.790 en valt vanochtend nog dieper. ETH komt momenteel op $1.745 uit waarmee koers 1,8% in de min staat.

AVAX, SHIB dalen het hardst

Avalanche (AVAX) was gisterenochtend nog de hardste stijger onder de grootse crypto, maar staat vandaag het diepst in het rood. AVAX zakt momenteel onder $28 en staat daarmee 7% in de min. Shiba inu (SHIB) is de afgelopen uren hard aan het schommelen en staat met $0,0000119 4,5% in de min.

ADA, MATIC, DOT dalen

Cardano (ADA) lijkt niet aan de $0,53 vast te kunnen houden en zakt richting $0,52 waarmee koers 3,9% in de min staat vandaag. Polygon (MATIC) lijkt momenteel niet aan de $0,92 vast te houden en daalt met 3,8% richting $0,91. Ook polkadot (DOT) beweegt omlaag en komt momenteel op $9,03 uit waarmee koers 3,4% in de min staat.

BNB, XRP, SOL ook in de min

Binance coin (BNB) leek support te vinden rond $324, maar zakt daar nu toch doorheen en staat 3,1% in de min. Ripple (XRP) stoeit momenteel met $0,378 en staat 1,7% in de min. Solana (SOL) zakt momenteel naar $42 waarmee koers 1,2% in de min staat.

DOGE stijgt met 1,8%

Toch is er een uitzondering in de top 10 te vinden. Dogecoin (DOGE) staat namelijk 1,8% in de plus vandaag na een flinke sprong vanochtend vroeg. DOGE piekte op $0,074 vanochtend, maar zakt nu naar $0,072.

Crypto top 100 hardste dalers

Maker (MKR), internet computer (ICP), pancakeswap (CAKE), tezos (XTZ), kusama (KSM), loopring (LRC), chilz (CHIZ) en aave (AAVE) staan allemaal zo’n 4% in de min vandaag. Voor quant (QNT), ethereum classic (ETC), elrond (EGLD), enjin (ENJ) en uniswap (UNI) is dat al 5%.

Thorchain (RUNE), avalanche (AVAX), curve (CRV) zijn in de afgelopen 24 uur met 6% gedaald. Theta (THETA) staat 7% in de min, synthetix (DNX), decred (DCR) en filecoin (FIL) staan 8% in de min. Lido (LDO) is vandaag de hardste daler en zakt met meer dan 13% naar $2,25.

Crypto top 100 hardste stijgers

Toch hebben we een handjevol crypto uit de top 100 die groen kleuren vandaag. Algorand (ALGO) staat 3% in de plus, voor chain (XCN) en stepn (GMT) is dat 4%. Oasis (ROSE) en zcash (ZEC) staan beide bijna 6% in de plus. Celsius Network (CEL) is de grote winnaar vandaag en stijgt met meer dan 26% naar $1,97.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie