Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

NEO concurreert met Ethereum en stapt DeFi in met lancering van Flamingo Finance (FLM)

Steeds meer partijen willen een graantje meepikken van de exploderende decentralized finance (DeFi) markt, die vooralsnog voornamelijk op het Ethereum (ETH) netwerk draait.

NEO (NEO), een van de grootste cryptocurrency projecten uit China en een Ethereum concurrent, lanceerde onlangs Flamingo Finance. Flamingo kondigt aan dat al $1,6 miljoen zit vergrendeld (TVL) op het platform, pas enkele dagen na de lancering.

- Advertentie -

De token van het project, FLM, wordt al genoteerd op cryptocurrency-exchanges als Binance en OKEx:

Binance lanceerde overigens begin deze maand zijn eigen Ethereum concurrent met de Binance Smart Chain, een zogeheten automated market maker (AMM) met Binance Liquid Swap, en een speciaal platform voor de notering van DeFi tokens met de Innovation Zone.

Da Hongfei, oprichter van NEO, zegt tijdens een livestream dat de hype omtrent DeFi niet binnenkort zal verdwijnen. Dit is pas het begin, zegt de oprichter.

Kredietverlening, gedecentraliseerde beurzen, verzekeringen en allerlei soorten derivaten nemen toe in DeFi. De initiële DeFi-infrastructuur heeft een solide, goede start, en nu gaan we steeds meer zien dat er steeds meer applicaties worden gebouwd en geïnnoveerd op DeFi.

Aldus Da, die zegt dat DeFi een grote impact zal hebben op het toekomstige economische leven. Eerder vandaag was nog op Crypto Insiders te lezen dat de total value locked (TVL) in DeFi projecten nu voorbij de $11 miljard is.

Toch is een waarschuwing hier op zijn plaats. Meerdere analisten vrezen dat deze DeFi rage op een zeepbel lijkt die elk moment kan knappen. Ook wordt de markt geteisterd door steeds meer pump & dump scams. Flamingo waarschuwt dat er al scams rondgaan van het project:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.687,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.719,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.748,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.750,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.783,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.687,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.719,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.748,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.750,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.783,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...