Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin exchange Binance lanceert speciaal handelsplatform voor nieuwe riskante tokens

De grote cryptocurrency-exchange Binance lanceert een nieuw platform, genaamd de ‘Innovation Zone.’ Het nieuwe platform is bedoeld voor nieuwe “innovatieve” tokens die naar aller waarschijnlijkheid meer risico en volatiliteit met zich meedragen.

Het team heeft de Innovation Zone gecreëerd, waarmee gebruikers nieuwere tokens kunnen verhandelen vanuit het comfort van hun Binance-account, terwijl tegelijkertijd minder geschikte gebruikers worden beschermd tegen blootstelling aan het risico dat gepaard gaat met het verhandelen ervan.

- Advertentie -

Aldus Binance, die laat klinken alsof het platform gemaakt is om mensen te beschermen tegen risico en volatiliteit, maar het tegenovergestelde is het geval. Het platform is juist gemaakt voor mensen die risicovolle tokens willen verhandelen.

Om toegang te krijgen tot het platform moet men namelijk eerst twee vragen beantwoorden. De eerste vraag is als volgt:

Hoe groot is de kans dat u verliezen of zelfs totaal verlies zult lijden door in deze zone te handelen? A) 50% of meer. B) Minder dan 50%.

Als je B antwoordt krijg je geen toegang tot de Innovation Zone. Binance beweert dat “goede handelaren” winst kunnen maken, ook al verliezen ze op de meeste trades. De tweede vraag is als volgt:

Als u verliezen lijdt, of zelfs totaal verlies, wiens schuld en verantwoordelijkheid is dat dan? A) Alleen ikzelf, het was mijn keuze. B) Binance.

Kies je hier B, dan wordt ook toegang tot het platform ontzegt. Het platform is dus alleen bedoeld voor handelaren die geen moeite hebben met een hoog risico. Tegelijkertijd dekt Binance zichzelf op deze manier in zodat het geen aansprakelijkheid heeft op eventuele verliezen die het gevolg zijn van de notering van slechte tokens.

Het platform wordt gelanceerd nadat Binance veel kritiek kreeg over de notering van enkele decentralized finance (DeFi) tokens. Sommige van deze stortte kort na notering zelfs compleet in. Ook Jay HAO, CEO van rivaal OKEx, was onlangs kritisch hierover tegen Binance CEO Changpeng Zhao (CZ). CZ zegt dat beurzen deze tokens moeten noteren om competitief te blijven. Hij voegt daar het volgende vandaag aan toe over het nieuwe platform:

Ik hoop dat dit voldoende scheiding biedt voor nieuwe tokens met een hoog risico tussen mensen die ze niet willen maar alles op Binance kopen, en de mensen die ze echt willen verhandelen.

De eerste token die genoteerd wordt in de Innovation Zone is SUN, de DeFi token van TRON (TRX) CEO Justin Sun. De koers van SUN is inmiddels al aan het stijgen. De rest van de DeFi markt ziet er vandaag minder rooskleurig uit. Een grote aandeel van deze tokens staat behoorlijk in het rood ten opzichte van de afgelopen 24 uur en de afgelopen week.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.370,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.414,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.436,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.451,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.581,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.370,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.414,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.436,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.451,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.581,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...