Ripple verkoopt mogelijk de komende 18 jaar elke maand 227 miljoen XRP

Ripple verkocht elke maand 227 miljoen XRP (XRP) en op basis van historische gegevens zal het dit de komende 18 jaar blijven doen. Dat blijkt uit data van XRPArcade.

Tot nu toe zijn 22 escrow’s geëindigd, elk 1 miljard. Het totale bedrag aan XRP in escrow is tot nu toe met 5 miljard XRP verminderd.

Dat is een gemiddelde van 227,3 miljoen per maand. In dit tempo duurt het 220 maanden (18 jaar en 4 maanden) voordat de laatste escrow is voltooid.

Aldus XRPArcade. Ripple haalt elke maand een miljard XRP uit escrow’s en verkoopt een deel daarvan aan cryptocurrency-exchanges en instituties. Het overige deel wordt weer teruggestort in de escrow-rekeningen.

Via Whale Alert, een Twitter-account dat grote cryptocurrency transacties monitort, is de nieuwste transactie, die op 1 oktober plaatsvond, bevestigd:

RippleNet heeft 55 miljard XRP in totaal in escrow zitten. CEO Brad Garlinghouse sprak onlangs tijdens de Economic Club of New York en bevestigde dat Ripple 55% van de huidige XRP in omloop bezit.

Naar verluidt gebruikt Ripple de fondsen om in het bedrijf en het ecosysteem te investeren. Echter meldt een groot deel van XRP investeerders dat zij niet blij zijn met het constant dumpen van XRP op de markt door Ripple.

Op 3 oktober werd er 30 miljoen XRP verplaatst van een onbekende wallet naar een wallet van een van Ripple’s oprichters. Kort daarvoor had Ripple zelf ook 31 miljoen XRP verplaatst naar een over-the-counter wallet met als de doel ze te verkopen.

BitPay, een grote cryptocurrency-betalingsverwerker, kondigde onlangs aan dat XRP zal accepteren tegen het einde van dit jaar. Ripple zit momenteel in een rechtszaak verwikkeld omtrent de vraag of XRP een security is of niet. Het bedrijf diende vorige maand een motie tot verwerping in bij de rechtbank.

Crypto Insider David meldt dat de koers van bitcoin (BTC) zich momenteel op dun ijs begeeft. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
SATOS
€25.869,00 Kopen
1
Bitvavo
€25.429,40 Kopen
2
Bitcoinmeester
€25.600,00 Kopen
3
Litebit
€25.627,00 Kopen
Meer nieuws

Ripple (XRP) had een topjaar in 2020 en tekende 15 nieuwe klanten na de SEC aanklacht, aldus CEO

Ripple werd eind vorig jaar aangeklaagd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Het bedrijf wordt beschuldigd van de illegale verkoop van $1,3...

Bitcoin en alle huidige crypto zijn niet duurzaam en zullen geen fiat vervangen, zegt president Bank of England

Andrew Bailey, president van de Bank of England (BoE), de centrale bank van het Verenigd Koninkrijk, zegt dat alle cryptocurrencies momenteel op de markt,...

Harvard en Yale universiteiten investeren al meer dan een jaar in bitcoin (BTC) volgens deze bron

Naar verluidt gebruiken een aantal van de grootste universiteiten van de VS hun zogeheten endowment funds, of donatiefondsen, al meer dan een jaar om...

Rothschild Investment Corporation koopt nog meer bitcoin (BTC) via fonds van Grayscale

Rothschild Investment Corporation, een makelaarsbedrijf uit Chicago, investeerde eind vorig jaar weer groots in bitcoin (BTC). De beursvennootschap kocht 5.954 aandelen van de Grayscale Bitcoin...

Russische ambtenaren mogen vanaf 1 april 2021 geen crypto als bitcoin of ethereum meer bezitten

De regelgeving omtrent cryptocurrencies als bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) neemt weer een vreemde wending in Rusland. Vorige maand was nog op Crypto Insiders te...

Meerderheid van de cardano (ADA) wallets staket al zijn ADA, netwerk toont gezonde signalen

Een meerderheid van alle Cardano (ADA) wallets heeft al zijn ADA vastgezet om te staken, dat blijkt uit recente data gepubliceerd op Twitter. Uit die...