Kevin Schijven Kevin Schijven
10/10/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/10/2019 06:00

Ripple verkoopt mogelijk de komende 18 jaar elke maand 227 miljoen XRP

Nieuws
Ripple verkoopt mogelijk de komende 18 jaar elke maand 227 miljoen XRP

Foto: rafapress/Shutterstock

Ripple verkocht elke maand 227 miljoen XRP (XRP) en op basis van historische gegevens zal het dit de komende 18 jaar blijven doen. Dat blijkt uit data van XRPArcade.

Tot nu toe zijn 22 escrow’s geëindigd, elk 1 miljard. Het totale bedrag aan XRP in escrow is tot nu toe met 5 miljard XRP verminderd.

Dat is een gemiddelde van 227,3 miljoen per maand. In dit tempo duurt het 220 maanden (18 jaar en 4 maanden) voordat de laatste escrow is voltooid.

Aldus XRPArcade. Ripple haalt elke maand een miljard XRP uit escrow’s en verkoopt een deel daarvan aan cryptocurrency-exchanges en instituties. Het overige deel wordt weer teruggestort in de escrow-rekeningen.
Via Whale Alert, een Twitter-account dat grote cryptocurrency transacties monitort, is de nieuwste transactie, die op 1 oktober plaatsvond, bevestigd:


RippleNet heeft 55 miljard XRP in totaal in escrow zitten. CEO Brad Garlinghouse sprak onlangs tijdens de Economic Club of New York en bevestigde dat Ripple 55% van de huidige XRP in omloop bezit.
Naar verluidt gebruikt Ripple de fondsen om in het bedrijf en het ecosysteem te investeren. Echter meldt een groot deel van XRP investeerders dat zij niet blij zijn met het constant dumpen van XRP op de markt door Ripple.
Op 3 oktober werd er 30 miljoen XRP verplaatst van een onbekende wallet naar een wallet van een van Ripple’s oprichters. Kort daarvoor had Ripple zelf ook 31 miljoen XRP verplaatst naar een over-the-counter wallet met als de doel ze te verkopen.
BitPay, een grote cryptocurrency-betalingsverwerker, kondigde onlangs aan dat XRP zal accepteren tegen het einde van dit jaar. Ripple zit momenteel in een rechtszaak verwikkeld omtrent de vraag of XRP een security is of niet. Het bedrijf diende vorige maand een motie tot verwerping in bij de rechtbank.
Crypto Insider David meldt dat de koers van bitcoin (BTC) zich momenteel op dun ijs begeeft. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie