Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Ripple CEO Brad Garlinghouse gaat spreken op prestigieus economisch forum in New York

Brad Garlinghouse, CEO van Ripple Labs, het bedrijf achter de XRP (XRP) cryptocurrency, zal 8 oktober spreken op een conferentie georganiseerd door de Economic Club of New York.

De Economic Club of New York organiseert regelmatig conferenties met hele grote namen. Naast Garlinghouse staan alleen al in de maand oktober ook prominente figuren als Dennis Muilenburg, CEO van Boeing, Ana Botín, CEO van Santander en Robert A. Iger, CEO van Disney gepland en vorige maand was nog Jay Clayton, voorzitter van de Securities and Exchange Commission (SEC), aan het woord.

- Advertentie -

De Economic Club of New York beschrijft zichzelf op de eigen website als volgt:

Opgericht in 1907, de Economic Club van New York is het belangrijkste forum voor discussie over een breed scala aan kwesties waarmee New York City, de Verenigde Staten en de wereld te maken hebben.

Sprekers uit het verleden zijn leiders van Fortune Global 500-bedrijven, meerdere Amerikaanse presidenten en vele andere innovators, uitblinkers en staatslieden.

Ripple-fan Alex Cobb geeft op Twitter aan dat hij van plan is om het evenement op YouTube te streamen:

Garlinghouse heeft de afgelopen tijd regelmatig van zich laten horen. Eind augustus reageerde hij op de lopende rechtzaak omtrent Ripple en de vraag of XRP een effect is of niet.

Ripple is de afgelopen tijd vaker beschuldigd van het manipuleren van de XRP-prijs. In een interview begin deze maand zei Garlinghouse dat Ripple evenmin de prijs van XRP kan beïnvloeden als whales dat met bitcoin (BTC) kunnen.

crypto-insiders_telegram_banner

Ripple diende afgelopen week nog een motie tot verwerping in bij de rechtbank omtrent de bovengenoemde rechtszaak. Ripple beweert dat de aanklager niet ontvankelijk is want de zaak zou al verjaard zijn. In het document wordt echter niet op de vraag of XRP nou een security is of niet ingegaan.

Naar verwachting zal Garlinghouse tijdens de conferentie op 8 oktober op de bovengenoemde onderwerpen ingaan.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.270,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.089,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.103,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.136,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.175,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.089,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.103,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.136,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.175,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.270,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...