Kevin Schijven Kevin Schijven
23/04/2021 19:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/04/2021 19:01

SushiSwap integreert Chainlink op Ethereum en Binance Smart Chain, wat houdt dit in?

icon-altcoins
Altcoin nieuws
SushiSwap integreert Chainlink op Ethereum en Binance Smart Chain, wat houdt dit in

Decentralized Finance (DeFi) platform SushiSwap (SUSHI) integreert de zogeheten price feeds, of toevoer van prijsgegevens, van Chainlink (LINK) met het decentrale handelsplatform. Dat kondigt de automated market maket (AMM) op 23 april aan:

De price feeds van de zogeheten oracles van Chainlink zijn bedoeld voor Kashi, een nieuw leenplatform voor SushiSwap. Kashi is een handelsplatform voor kredietverlening en margehandel voor het uitlenen van verschillende DeFi-tokens.

Kashi maakt gebruik van een unieke structuur waarbij elke markt op het platform geïsoleerd is van elkaar en een aparte entiteit vormt. Het doel is om het risico te verkleinen dat een bepaalde asset het hele protocol kan vertragen. Chainlink zal accurate en actuele prijsdata leveren aan het nieuwe platform.

“Chainlink’s historische prestatie bij het veiligstellen van miljarden voor het DeFi-ecosysteem en eenvoudige integratie, is de reden waarom we zijn gelanceerd met Chainlink. Andere Oracle-oplossingen zullen in de komende maanden in Kashi worden geïntegreerd.”

Aldus de reden voor de samenwerking. SushiSwap zit sinds maart ook op de Binance Smart Chain (BSC) vanwege de enorme transactiekosten op Ethereum (ETH). De nieuwe integratie geldt voor beide blockchain-netwerken.

SushiSwap had een enigszins moeizame start vorig jaar gepaard met veel controverse. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de grootste DeFi-platformen op de markt. In maart bereikte SushiSwap een record van $5 miljard aan crypto vergrendeld. Vandaag zit daar echter een behoorlijke daling in vanwege de roodkleurende markt.

SushiSwap is een kloon van Uniswap (UNI), die onlangs een nieuw record vestigde van $10 miljard aan transacties in een week. PancakeSwap, ook een kloon, maar dan op BSC, steeg onlangs beide platformen voorbij. Daardoor verwerkte BSC onlangs zelfs meer transacties dan Ethereum. Toch is Maker (MKR) momenteel nog het grootste DeFi-platform.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie