Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Amazon rivaal voorspelt een revolutie voor cryptocurrency

Terwijl Amazon op veel plaatsen over de hele wereld de meest dominante online winkelbestemming is, is er toch veel concurrentie is. Overstock is één van die concurrenten en richt zich meer en meer op het marktaandeel van Amazon.

Overstock lijkt weg van cryptocurrency. Zo accepteerde het bedrijf al Bitcoin in 2014 als betaalmiddel; lang voordat veel online retailers wisten wat Bitcoin is.

- Advertentie -

Sindsdien is Overstock doorgegaan met het gebruik van cryptocurrency. CEO van het bedrijf, Patrick Byrne, is daarin duidelijk de drijvende kracht. In een interview met Naomi Brockwell op haar YouTube-account uit Byrne wederom zijn mening dat cryptocurrency een mooie toekomst tegemoet gaat.

Mensen wenden zich tot cryptocurrency wanneer het [huidige financiële systeem] op instorten staat, zoals bijvoorbeeld in Venezuela, op Cyprus of in Syrië”, merkte hij op. Dus ja, gezien het feit dat ik denk dat het hele moderne financiële systeem een ​​groot Keynesiaans pyramidespel is, verwacht ik dat de dag zal komen waarop men zich zal wenden tot crypto.

Echter geeft Byrne aan dat men zich niet noodzakelijk tot Bitcoin zal wenden. Terwijl Overstock de bekende digitale valuta vroeg omarmde, heeft Byrne een open houding ten aanzien van welke crypto het dominantst zal zijn. Hij merkte op dat Bitcoin snelheidsproblemen heeft die toch echt opgelost dienen te worden om echt door te breken als mainstream. Welke cryptocurrency uiteindelijk de overhand neemt, Overstock zal het ondersteunen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.278,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.095,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.118,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.144,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.189,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.095,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.118,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.144,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.189,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.278,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...