Bonno Coerse Bonno Coerse
08/11/2018 10:39 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/11/2018 10:39

Amazon rivaal voorspelt een revolutie voor cryptocurrency

Nieuws
Amazon rivaal voorspelt een revolutie voor crypto

Foto: Sundry Photography/Shutterstock

Terwijl Amazon op veel plaatsen over de hele wereld de meest dominante online winkelbestemming is, is er toch veel concurrentie is. Overstock is één van die concurrenten en richt zich meer en meer op het marktaandeel van Amazon.
Overstock lijkt weg van cryptocurrency. Zo accepteerde het bedrijf al Bitcoin in 2014 als betaalmiddel; lang voordat veel online retailers wisten wat Bitcoin is.
Sindsdien is Overstock doorgegaan met het gebruik van cryptocurrency. CEO van het bedrijf, Patrick Byrne, is daarin duidelijk de drijvende kracht. In een interview met Naomi Brockwell op haar YouTube-account uit Byrne wederom zijn mening dat cryptocurrency een mooie toekomst tegemoet gaat.

Mensen wenden zich tot cryptocurrency wanneer het [huidige financiële systeem] op instorten staat, zoals bijvoorbeeld in Venezuela, op Cyprus of in Syrië”, merkte hij op. Dus ja, gezien het feit dat ik denk dat het hele moderne financiële systeem een ​​groot Keynesiaans pyramidespel is, verwacht ik dat de dag zal komen waarop men zich zal wenden tot crypto.

Echter geeft Byrne aan dat men zich niet noodzakelijk tot Bitcoin zal wenden. Terwijl Overstock de bekende digitale valuta vroeg omarmde, heeft Byrne een open houding ten aanzien van welke crypto het dominantst zal zijn. Hij merkte op dat Bitcoin snelheidsproblemen heeft die toch echt opgelost dienen te worden om echt door te breken als mainstream. Welke cryptocurrency uiteindelijk de overhand neemt, Overstock zal het ondersteunen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie