Timo Bult Timo Bult
30/11/2021 17:15 7 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:27

Advanced Technology Coin, het bewijs dat fundamentele analyses belangrijk zijn

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Advanced Technology Coin, het bewijs dat fundamentele analyses belangrijk zijn
Advanced Technology Coin (ARC)

Fundamentele analyse

25 November 2021

In de afgelopen weken zijn de de crypto coaches van Crypto Insiders samen met enthousiaste vrijwilligers bezig geweest met een uitgebreide analyse over cryptocurrency-project Advanced Technology Coin (ARC)

In ons Discord-kanaal was te zien welke onderdelen werden behandeld en hoe er onderzoek naar werd verricht. Dit document is de volledige bundeling van de bevindingen.

Dit document is geen investeringsadvies, maar een samenvatting van de fundamentele aspecten van een cryptocurrency-project.

Tevens is het niet toegestaan deze documentatie te delen buiten de abonnees van Crypto Insiders en vrijwilligers die hebben bijgedragen aan deze analyse. 

Waarschuwing:

ARC coin is zo een goed als “dood” gebloed project!

Waarom dan toch deze analyse? om te laten zien hoe belangrijk een fundamentele analyse is, kijk altijd verder dan alleen de website!

LETOP: Advanced Technology Coin bestaat sinds 2017 en is momenteel  NIET in ontwikkeling.

Waarom dan toch deze analyse? om te laten zien hoe belangrijk een fundamentele analyse is, kijk altijd verder dan alleen de website!

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat is Advanced Technology Coin in het kort

Het ARC ecosysteem is een nieuw ontwikkelings format voor startups en innovatieve projecten, waarvan het economische model gebaseerd is op crypto en blockchain technologieën, monetization en tokenization. Evenals bedrijven die op zoek zijn naar internationale promotie en ondersteuning. 

Drie aspecten van ARC’s motivatie:

  • Het ontwikkelen en verbeteren van digitale crowdfunding om de verspreiding van positieve innovatie over de hele wereld te versnellen;
  • Om startups te helpen een effectief economisch model voor financiering te creëren in overeenstemming met de lokale economische en wettelijke vereisten;
  • Om een innovatieve digitale crowdfunding motor te zijn, een leider te worden op dit gebied en de vraag naar ARC cryptocurrency te globaliseren. Maak het de basis voor alle ecosysteem projecten.
Advertentie

Whitepaper

Er is officieel GEEN white-paper.

Creative hub:

ARC Creative Hub – IT-bedrijf, dat zijn infrastructuur gebruikt voor netwerken, organisatorische en zakelijke ontwikkeling in de digitale, economische, culturele en creatieve industrieën.

Het wereldwijde doel van de ARC Creative Hub is om positieve verandering te brengen in het bedrijfsleven, de economie en de samenleving.

ARC Creative Hub bestaat uit:

Het ARC platform, dat gebruik maakt van eigen blockchain en digitale activa. Het platform is een wereldwijd informatieportaal voor digitale crowdfunding, dat samenwerkt met de ARC-uitwisseling.

Netwerken met infrastructuur om innovatieve projecten en startups te ondersteunen met informatie, technische, juridische, boekhoudkundige bijstand in alle stadia van voorbereiding en uitvoering.

Digitale ARC-uitwisseling van beveiligde en ongedekte virtuele activa, geformaliseerd in overeenstemming met de lokale wetgeving. De beurs host en verhandelt activa van startups en projecten in token/ARC en ARC/top paren.

ARC Creative Hub wil de infrastructuur van netwerkkantoren opschalen om haar missie en doelen te bevorderen. Geïnteresseerde gebruikers massaal betrekken om ARC en digitale activa van startups en projecten om te zetten (kopen/verkopen/opslaan). Betrek bedrijven die hun eigen tokenisatie nodig hebben. Gebruik ook het franchise systeem.

Mining / coin specificatie:

Ticker: ARC
Hashing Algorithm: X11
Block Generation: 2.5 minutes
InstantX Transaction: 5 sec
Max Supply: 60 000 000
Decentralized Blockchain: Master-Nodes based
Goldminenode Calateral: 10 000 ARC
Transaction Fee: 0.00001
Mining Type: CPU/GPU

Crypto bloeit in Argentinië: Inflatie drijft massa naar stablecoins
Crypto bloeit in Argentinië: Inflatie drijft massa naar stablecoins

Roadmap

2015-2017
Creating ARC Coin. Formation of the mission and goals. Positioning on the global digital arena.

2017
Development of wallets for Apple iOS/Mac, Win, Android, Linux, GitHub.

2017-2021
PoW mining, community building and using ARC in settlement transactions.

2021|Q3       
Opening of ARC Marketing. Public sale of ARC Coin, MasterNode and inviting interested users to the ARC community.

2022|Q1-3       
Development, creation and beta testing of ARC Exchange and ARC Creative Hub. Presentation of local project offices and regional state registration, in countries and territories where circulation of digital assets is not prohibited by law.

2022|Q4     
Popularize ARC Creative Hub mission. Creation of a large-scale community. Growth of ARC cryptocurrency volatility and its investment appeal.

2024 …
Confident leadership in the sphere of digital crowdfunding and among platforms for digitalization of innovative projects, startups and existing businesses, in the countries and territories where the circulation of digital assets is not prohibited by law.

Tokenomics

De prijs, het aantal circulerend aanbod en token distributie is als volgt: (25 november 2021)

LETOP: ARC is een stilstaand / doodgebloed project!

Aanbod

Totale aanbod:                                                      29.835.562,09 ARC

Circulerend aanbod:                                                  29.835.562,09 ARC

POWR token distributie verdeling

Developers and founders 150m

power ledger escrow 250m

Distribution pool 600m

Distributie tokens zijn als volgt onderverdeeld:

Token generation event 350m

Bounty campaign 1.5m

Growth pool 248.5m

De prijs (1 november 2021)

ARC actuele prijs: $0,31

24-uurs handelsvolume:                                               $ 0,00 < Geen liquiditeit!

Marktkapitalisatie:                                                            $ 9.496.946,00

All time high (ATH): $0,38

All time low:                                                                      $0,01

Winstpercentage afgelopen jaar:                                       +N.V.T%

Winstpercentage nu ten opzichte van de ATH:                -N.V.T%

Gebruiksdoel 

1.Digitale crowdfunding ontwikkelen en verbeteren om de verspreiding van positieve innovatie over de hele wereld te versnellen; om startups te versnellen een effectief economisch model voor het creëren van financiering in overeenstemming met lokale economische en wettelijke vereisten. 

  1. Een innovatieve digitale crowdfunding – de enige te zijn, een leider op dit gebied te worden en de vraag naar ARC- cryptocurrency te globaliseren. Het was de bedoeling om de basis te maken voor alle ecosysteem projecten. 

ARC gebruikt de instantX masternode-functie om transacties binnen enkele seconden te verzenden en te bevestigen. Een portemonnee kan door iedereen worden geopend en het aantal portefeuilles is onbeperkt. Er is geen verificatie vereist dus het is anoniem. Het is ook goedkoop, slechts 0.0001 als vaste commissie voor reguliere( niet InstantSend) transacties. Hiermee kun je een stabiel inkomen verdienen met marketing , masternodes en ARC- mining

Werkend product

Arc Heeft zijn eigen wallet voor Windows, Android, Linux en Mac.

Het ARC-ecosysteem is een ontwikkelings-formaat voor start-ups en innovatieve projecten , waarvan het economisch model is gebaseerd op crypto -en blockchain -technologieen, het genereren van inkomsten en tokenisatie. Net als bedrijven die op zoek zijn naar internationale promotie en ondersteuning voor hun projecten (ICO’’s IDO’s IEO’s etc)

Marktomvang

ARC richt op de markt van  de digitale crowdfunding om de verspreiding van positieve innovatie over de hele wereld te versnellen. Het wil  startups helpen een effectief economisch model voor financiering te creëren. Met als doel leider te worden in crowdfunding door het  gebruik van zijn crypto te mondialiseren. In 2020 werd wereldwijd 114 miljard dollar opgehaald via crowdfunding. Ook in Nederland ging dit gepaard met een gestage groei tot 2019

Concurrentie

tecra.space
is een van Tecra’s projecten gericht op het oplossen van bepaalde problemen in de sectoren investeringen , fondsenwerving en intellectuele eigendomsrechten .

Duck DAO
is een gedecentraliseerde incubator die veelbelovende projecten helpt hun volledige potentieel te bereiken door gebruik te maken van de investeringskracht en buzz making potentieel van de  gemeenschap.

KickICO  
Online platform for reward and donation-based crowdfunding built on Ethereum smart contracts with its own KickCoin token. Over $500m raised up to date.

Cryptstart

100,000,000 non-reissuable Cryptstart® CST Waves-based tokens have been created on the DEXDecentralized Exchange as the proprietary access keys to the platform. Project creators will be required to use CST tokens to create projects and to access platform tools and services, so the demand for the platform will naturally increase the demand for CST tokens.

Oprichters & Directie

Oprichters

Zijn niet bekend.

Team

Er is helaas geen team, althans niet bekend.

Partners

Er zijn helaas ook geen partners, en dat is logisch gezien het project stilstaat / “dood” is.

Is dit het juiste koopmoment?

Gezien wij geen financieel advies mogen geven kunnen we daar geen uitspraak over doen.

Wij zijn echter wel van mening dat je door deze fundamentele analyse een beter onderbouwde beslissing kunt nemen aan de hand van de door ons verstrekte (verzamelde) gegevens.
LET OP: Advanced Technology Coin bestaat sinds 2017 en is momenteel  NIET in ontwikkeling!

Beschikbaarheid op cryptocurrency exchanges

YoBit (0 liquiditeit)

UnNamed.exchange (0 liquiditeit)

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
terra-luna-lunc-do-kwon
Terra-drama nadert einde: Miljarden-schikking leidt tot verkoop bedrijven
Zuid-Korea opent aanval op Noord-Koreaanse bitcoins
Noord-Koreaanse cryptodieven beginnen $305 miljoen te versluizen
Advertentie