Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Apple-oprichter Wozniak ondanks bearmarkt positief over toekomst crypto

In een interview met Bloomberg ging de oprichter van Apple, Steve Wozniak, kort in op wat hij van crypto vindt. Ondanks het aanhoudende bearish sentiment van de afgelopen maanden denkt hij juist dat er enorme waarde is gecreëerd in de afgelopen periode.

Het interview met Wozniak ging vooral over innovaties binnen fintech. Daarbij ging hij kort in op cryptocurrencies en blockchain-technologie, welke de financiële wereld volledig kunnen revolutionairen.

- Advertentie -

De interviewer van Bloomberg merkte op dat er een enorme hoeveelheid waarde is verdwenen in de afgelopen periode, en sommige deskundigen denken dat dit vooral te maken heeft met fundamentele factoren. Wozniak gaf in het interview aan dat hij daar niets van gelooft. Volgens hem is er juist enorm veel waarde in de markt bijgekomen, en zijn de dalende prijzen het gevolg van psychologie. Volgens hem was angst dan ook een van de grootste redenen van de dalende crypto-koersen.

Wozniak verkocht al zijn bitcoins (BTC) in de periode dat de meest bekende crypto meer dan $20.000 waard was, en het klinkt dan ook tegenstrijdig om van hem te horen dat hij positief is over de toekomst van crypto. Hij zei echter tijdens een vragenronde samen met Seth Godin, een voormalig tech-executive, dat hij zijn bitcoins verkocht omdat hij zich er geen zorgen over wilde maken. Volgens hem was het een manier om zich gelukkiger te voelen, en had het niets te maken met zijn verwachtingen.

Sterker nog, hij gelooft dat bitcoin uiteindelijk gebruikt kan gaan worden als een soort digitale versie van goud. Dit houdt volgens hem in dat het op den duur een veilige, waardevaste investering zou zijn. Daarnaast verwacht hij dat blockchain-technologie “de volgende grote technologische revolutie” kan gaan veroorzaken.

Bekijk hier het hele interview van Bloomberg met Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple:

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.109,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.123,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.176,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.198,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.286,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.286,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.109,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.123,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.176,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.198,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...