Rico Engelbarts
30/12/2018 13:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/12/2018 13:45

Bekende Bitcoin handelaar gearresteerd op Filipijnen wegens moord op vriendin

Nieuws

Een bekende Bitcoin (BTC) handelaar uit The Golden State Californië is in de boeien geslagen op de Filipijnen waar hij wordt verdacht van het vermoorden van zijn vriendin. De Amerikaan zou haar lichaam in een rivier hebben gedumpt.
Volgens de Daily Mail werd Troy Woody Jr. samen met de uit Brooklyn afkomstig man Mir Islam wegens verdenking van moord op Tomi Michelle Masters. De vrijgegeven bewakingsbeelden laten de twee mannen zien die een grote doos in een taxi laden. Beide mannen hebben bekend het lichaam van de vrouw in de rivier te hebben gedumpt. Echter beschuldigen de mannen elkaar van het om het leven brengen van de vrouw. Inspecteur van de lokale politie, Igmedio Bernaldez, liet het volgende weten:

Het motief is nog niet vastgesteld. Het drietal was hier op vakantie. De vriend van de vrouw wijst zijn vriend aan als moordenaar, maar de andere verdachte wijst weer naar de vriend van de vrouw. Beide mannen worden ondervraagd en het huis waar zij verbleven wordt onderzocht.

De politie werd ingeschakeld door de taxichauffeur die de zaak verdacht vond. Sectie op het lichaam van de vrouw wijst uit dat ze om het leven is gebracht door verstikking.
Beide mannen identificeerden zichzelf bij de arrestatie als CEO van de in Delaware gevestigde cryptocurrency bedrijf Lucx LLC. Hoewel Woody actief is op Twitter als “Early Crypto Investor”, is het op Instagram waar hij voor 250.000 volgers pronkt met allerlei luxemerken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie