Home Nieuws Bekende Bitcoin handelaar gearresteerd op Filipijnen wegens moord op vriendin

Bekende Bitcoin handelaar gearresteerd op Filipijnen wegens moord op vriendin

Een bekende Bitcoin (BTC) handelaar uit The Golden State Californië is in de boeien geslagen op de Filipijnen waar hij wordt verdacht van het vermoorden van zijn vriendin. De Amerikaan zou haar lichaam in een rivier hebben gedumpt.

Volgens de Daily Mail werd Troy Woody Jr. samen met de uit Brooklyn afkomstig man Mir Islam wegens verdenking van moord op Tomi Michelle Masters. De vrijgegeven bewakingsbeelden laten de twee mannen zien die een grote doos in een taxi laden. Beide mannen hebben bekend het lichaam van de vrouw in de rivier te hebben gedumpt. Echter beschuldigen de mannen elkaar van het om het leven brengen van de vrouw. Inspecteur van de lokale politie, Igmedio Bernaldez, liet het volgende weten:

Het motief is nog niet vastgesteld. Het drietal was hier op vakantie. De vriend van de vrouw wijst zijn vriend aan als moordenaar, maar de andere verdachte wijst weer naar de vriend van de vrouw. Beide mannen worden ondervraagd en het huis waar zij verbleven wordt onderzocht.

- Advertentie -

De politie werd ingeschakeld door de taxichauffeur die de zaak verdacht vond. Sectie op het lichaam van de vrouw wijst uit dat ze om het leven is gebracht door verstikking.

Beide mannen identificeerden zichzelf bij de arrestatie als CEO van de in Delaware gevestigde cryptocurrency bedrijf Lucx LLC. Hoewel Woody actief is op Twitter als “Early Crypto Investor”, is het op Instagram waar hij voor 250.000 volgers pronkt met allerlei luxemerken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.188,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.252,17 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.255,40 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.260,47 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.