Ivo Melchers Ivo Melchers
09/03/2024 14:17 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/03/2024 12:24

Bitcoin beweegt: mis niks, zo komt het crypto nieuws naar jou

Nieuws
Bitcoin beweegt: mis niks, zo komt het crypto nieuws naar jou

Foto: Malivi/Shutterstock

De cryptomarkt staat weer in vuur en vlam. Bitcoin (BTC) heeft gisteren een nieuw prijsrecord van 70.000 dollar bereikt, en verschillende altcoins zijn al in korte tijd met honderden procenten de lucht in geschoten. Nu de bullmarkt met overtuiging is ingeluid, wordt ook het crypto nieuws overspoeld.

Om je nog gemakkelijker op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen in het cryptoland zijn we nu ook te vinden op Whatsapp-kanalen. Middels deze nieuwe dienst houden we je volledig gratis op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Crypto nieuws volgen op WhatsApp

Vanaf vandaag zijn we te vinden op de nieuwe functie van WhatsApp, dat sinds oktober vorig jaar beschikbaar is in Nederland.

WhatsApp-kanalen wordt door Meta omschreven als een ‘’eenvoudige, betrouwbare en privé manier om belangrijke updates te ontvangen’’. Het biedt ons de mogelijkheid jou gemakkelijk te voorzien van het laatste crypto nieuws.

In ons kanaal delen we zeven dagen per week de belangrijkste nieuwsartikelen. WhatsApp-gebruikers krijgen via ‘Kanalen’, toegankelijk onder het kopje ‘Updates’, het laatste nieuws voorgeschoteld.

In wezen krijg je de laatste ontwikkelingen doorgestuurd in een soort persoonlijke chat. Echter kunnen alleen wij berichten plaatsen in het kanaal en kunnen anderen hier niet op reageren. Wel heb je de mogelijkheid om emoji’s achter te laten, waardoor je kunt zien welke berichten de meeste reacties oproepen.

Ons WhatsApp-kanaal vormt een manier voor degens om altijd het laatste nieuws te ontvangen en voor boomers om eenvoudig bij te blijven met wat er speelt in de crypto-wereld. Nieuws en koersupdates over bitcoin, ethereum (ETH) of jouw favoriete altcoin; alles komt aan bod.

WhatsApp is vandaag de dag onmisbaar in ons dagelijkse leven, en verlaagt wat dat betreft de drempel om up-to-date te blijven van alle crypto-ontwikkelingen.

Abonneer op het Crypto Insiders Whatsapp-kanaal

Blijf voorop lopen in de snel veranderende wereld van crypto door je nu te abonneren op ons WhatsApp-kanaal. Volledig gratis brengen we je dagelijks het belangrijkste crypto nieuws, direct in WhatsApp. Mis geen enkel belangrijk moment door je aan te sluiten middels onderstaande knop:

Ik mis niks meer

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, 'slechtste week ooit'
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Crypto Ontbijt: Marktcrash, flinke uitstroom ethereum-ETF’s & nieuwe Mt. Gox ronde
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Advertentie
crypto-insiders-icon