Ivo Melchers Ivo Melchers
09/03/2024 14:17 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/03/2024 12:24

Bitcoin beweegt: mis niks, zo komt het crypto nieuws naar jou

Nieuws
Bitcoin beweegt: mis niks, zo komt het crypto nieuws naar jou

Foto: Malivi/Shutterstock

De cryptomarkt staat weer in vuur en vlam. Bitcoin (BTC) heeft gisteren een nieuw prijsrecord van 70.000 dollar bereikt, en verschillende altcoins zijn al in korte tijd met honderden procenten de lucht in geschoten. Nu de bullmarkt met overtuiging is ingeluid, wordt ook het crypto nieuws overspoeld.

Om je nog gemakkelijker op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen in het cryptoland zijn we nu ook te vinden op Whatsapp-kanalen. Middels deze nieuwe dienst houden we je volledig gratis op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Crypto nieuws volgen op WhatsApp

Vanaf vandaag zijn we te vinden op de nieuwe functie van WhatsApp, dat sinds oktober vorig jaar beschikbaar is in Nederland.

WhatsApp-kanalen wordt door Meta omschreven als een ‘’eenvoudige, betrouwbare en privé manier om belangrijke updates te ontvangen’’. Het biedt ons de mogelijkheid jou gemakkelijk te voorzien van het laatste crypto nieuws.

In ons kanaal delen we zeven dagen per week de belangrijkste nieuwsartikelen. WhatsApp-gebruikers krijgen via ‘Kanalen’, toegankelijk onder het kopje ‘Updates’, het laatste nieuws voorgeschoteld.

In wezen krijg je de laatste ontwikkelingen doorgestuurd in een soort persoonlijke chat. Echter kunnen alleen wij berichten plaatsen in het kanaal en kunnen anderen hier niet op reageren. Wel heb je de mogelijkheid om emoji’s achter te laten, waardoor je kunt zien welke berichten de meeste reacties oproepen.

Ons WhatsApp-kanaal vormt een manier voor degens om altijd het laatste nieuws te ontvangen en voor boomers om eenvoudig bij te blijven met wat er speelt in de crypto-wereld. Nieuws en koersupdates over bitcoin, ethereum (ETH) of jouw favoriete altcoin; alles komt aan bod.

WhatsApp is vandaag de dag onmisbaar in ons dagelijkse leven, en verlaagt wat dat betreft de drempel om up-to-date te blijven van alle crypto-ontwikkelingen.

Abonneer op het Crypto Insiders Whatsapp-kanaal

Blijf voorop lopen in de snel veranderende wereld van crypto door je nu te abonneren op ons WhatsApp-kanaal. Volledig gratis brengen we je dagelijks het belangrijkste crypto nieuws, direct in WhatsApp. Mis geen enkel belangrijk moment door je aan te sluiten middels onderstaande knop:

Ik mis niks meer

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Crypto Ontbijt: Altcoins & Trump crash, Bitcoin-ETF uitstroom zet door
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Advertentie