Discussier met alle crypto insiders via Telegram

‘Bitcoin (BTC) de grote winnaar van het debat tussen Trump en Biden,’ dit is wat de crypto-wereld verwacht

Wie gisteren het eerste presidentiële verkiezingsdebat tussen Trump en Biden zag, kan waarschijnlijk alleen het hoofd schudden. Weinig van substantie werd besproken, alleen een chaos van onderbrekingen en persoonlijke beledigingen waren aan de orde.

Op FTX, een cryptocurrency-exchange voor derivaten, kun je gokken op welke presidentskandidaat je denkt dat de meeste kans heeft om te winnen met behulp van een futurescontract. De FTX beurs lanceerde begin dit jaar het TRUMP 2020 contract.

- Advertentie -

De waarde van dit contract is $1 Amerikaanse dollar (USD) als Trump de verkiezingen wint, en $0 als hij verliest. Op deze manier kunnen handelaren gokken op wie zij denken dat de meeste kans maakt.

Na het debat daalde de waarde van het TRUMP contract met 7%, van 44 naar 40 cent (USD). Dat betekent dat het aantal handelaren dat denkt dat Trump gaat winnen met hetzelfde percentage is gedaald en nu op 40% staat.

Toen het contract begin dit jaar lanceerde stond de waarde van ervan nog op 62 cent. Het beleid van Trump omtrent de coronapandemie en zaken als de Black Lives Matter protesten hebben hem niet populairder gemaakt.

Er bestaat natuurlijk ook een dergelijke futurescontract voor Biden op FTX. Dit contract steeg juist met 7% van 55 naar 60 cent. Toch lijkt deze manier van wedden vooral over Trump te gaan, het volume van dit contract lag de afgelopen 24 uur namelijk bijna twee keer zo hoog als die van Biden.

Het debat van afgelopen nacht geeft helaas niet veel hoop in deze ongekende tijden. Dat kan ironisch genoeg een goed teken voor bitcoin zijn. Het verlies van vertrouwen in de overheid, centrale banken en fiatvaluta zorgt ervoor dat steeds meer mensen naar alternatieven zoeken.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.910,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.941,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.971,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.995,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.116,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.910,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.941,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.971,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.995,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.116,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...