Bitcoin (BTC) NVT indicator op hoogste punt ooit, “prijs zal volgen”

Array

Volgens analisten maakt de organische beweging omhoog de weg vrij voor bitcoin (BTC) om nieuwe highs te bereiken. De afgelopen week bereikte bitcoin al een nieuw hoogtepunt toen er een jaarlijkse high genoteerd werd.

Analist Willy Woo liet in een reeks tweets weten dat hij bullish is wat bitcoin betreft en gaf een evaluatie van de BTC/USD koers.

- Advertentie -

Willy Woo refereert naar de network value to transaction (NVT) ratio die volgens hem momenteel van grotere waarde wordt geschat dan de daadwerkelijke waarde van de transacties die plaatsvinden.

Afgelopen dinsdag oversteeg de organische evaluatie gebaseerd op de NVT de $10.000 grens.

“Terwijl we wachten tot BTC een all-time-high bereikt, zowel op de maandelijkse grafiek van $14.000 als op de $20.000 van de vorige top, wijs ik erop dat de organische waardering onder NVT-prijs van onderliggende langetermijnbeleggers al op een recordhoogte zit. De prijs zal volgen.” Aldus Willy Woo

Bitcoin steeg onlangs naar een nieuwe hoogte van $13.850 op 28 oktober. Deze is nu gelijk aan die van de 2019 bull run. Analisten zien momenteel weinig weerstand vanaf $14.000 tot de all-time high van $20.000. Mochten we door de $14.000 breken dan ligt de weg naar $20.000 wagenwijd open.

“In markten waar recordhoogtes worden doorbroken, is er geen voorgeschiedenis om op terug te gaan, dus prijsontdekking schommelt enorm omhoog en onderzoekt verschillende niveaus, omdat er geen geschiedenis is om te zeggen dat het het niet geldig is.” aldus Willy Woo.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...