Bitcoin (BTC) steeds populairder onder online pokerspelers

Array

De stijgende bitcoin (BTC) prijs zorgt ervoor dat de vraag naar de cryptocurrency vanuit allerlei hoeken aan het toenemen is. Ook online pokerspelers willen steeds vaker hun prijsgeld in bitcoin uitgekeerd krijgen of hun pokerfiches met bitcoin kopen, zo blijkt uit een recent verslag van Bloomberg.

In het verslag wordt de CEO van Winning Poker Network, Phil Nagy, gevraagd naar de ontwikkelingen omtrent bitcoin binnen zijn netwerk van online pokerwebsites. Uit zijn uitspraken blijkt dat op dit moment bijna alle pokerspelers hun prijzen in BTC willen ontvangen:

“Op dit moment komt 90-95% van onze uitbetalingen van mensen die om Bitcoin vragen omdat het stijgt  […] We moeten constant op pad gaan om Bitcoin te kopen – veel. Veel meer dan ooit tevoren.”

- Advertentie -

Mensen betalen ook steeds vaker met bitcoin voor het platform. Nagy stelt dat maar liefst 60% van alle transacties binnen zijn netwerken met bitcoin worden voldaan, wat neerkomt op $100 miljoen aan bitcoin per maand.

Het bedrijf zit zelf echter met een dilemma, het wil namelijk zelf geen bitcoin bewaren. Toch besluiten veel spelers massaal met bitcoin te betalen voor hun pokerfiches zodra de koers dipt. Dit is namelijk voor hen een snelle manier om de BTC om te zetten in fiat. Nagy is daar niet heel erg blij mee. Zijn bedrijf zit hierdoor vaak ongewild met de bitcoin opgescheept.

De afgelopen tijd zal dit waarschijnlijk niet het geval zijn geweest. De bitcoin koers heeft namelijk enorme stappen gezet en nadert nu zelfs zijn recordprijs. Lees hier de bitcoin koers analyse van Michiel over de huidige stand van zaken!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...