Bitcoin rally van 2020 is begonnen! Madelon praat je bij!

Array

De bitcoin rally is een feit en wat is het spannend! Amper zes maanden na de halving vertoont de bitcoin koers dezelfde tekenen als voorgaande bewegingen na eerdere halvings. We weten dat grote bedrijven zich onlangs aan bitcoin hebben gewaagd, maar waar blijft de retail belegger, waar blijft het ‘gewone’ geld?! Het lijkt een kwestie van tijd. Kijk verder in onderstaande gloednieuwe editie van Madelon Praat!

- Advertentie -

Hou Crypto Insiders in de gaten voor nieuwe video’s van Madelon!

Meer dan 3000 man ging je voor!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. De eveneens kosteloze cursus Technische Analyse van A tot Z licht een tipje van de sluier als het gaat om de handel in cryptocurrencies en het lezen van de koersgrafieken die daar bij horen. Meer lezen over Madelon doe je op haar bedrijfspagina op Crypto Insiders!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...