Bitcoin stabiel, tokens dalen licht, crypto markt slinkt iets

Array

Nadat het op dinsdag aan het eind van de middag binnen een half uur meer dan $20 miljard toevoegde, is de crypto markt weer licht in waarde gedaald, als gevolg van een daling van 5% van Ether (ETH) en Bitcoin Cash (BCH).

- Advertentie -

In de afgelopen 24 uur daalde de prijs van BCH, ETH, XRP, en EOS met 4% tot 6%, terwijl Bitcoin stabiel bleef rond de $7.300. Ondanks dat de Relative Strength Index (RSI) een  oververkochte toestand van BTC laat zien, is de prijs van Bitcoin niet meer dan 1% gedaald sinds de mini-bullrun op 18 juli.

Het dagelijkse handelsvolume van Bitcoin is gestegen tot $5,6 miljard en dat van Ether bedraagt $2,25 miljard. Een stijging van $2,1 miljard voor BTC en $950 miljoen voor ETH, sinds vorige week.

Op de korte termijn-rally van de belangrijkste cryptocurrencies op 18 juli, volgde in de avond een kleine daling, aangezien de meeste tokens, waaronder XRP, BTC, LTC, IOTA, TRON en NEO met relatief grote marges daalden.

Vooral Bitcoin Cash liet het een beetje afweten met een daling van van meer dan 8,4% van $890 naar $815, nadat het een maandelijks hoogtepunt had bereikt op 18 juli.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...