Ivo Melchers Ivo Melchers
22/05/2024 11:32 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/05/2024 10:46

Bitcoin stijgt hard, mis niks: zo ben jij altijd op de hoogte

Nieuws
Bitcoin stijgt hard, mis niks: zo ben jij altijd op de hoogte

Foto: BublikHaus/Shutterstock

De bitcoin (BTC) prijs is de afgelopen week hard gestegen. Terwijl vorige week nog veel angst heerste binnen de cryptomarkt, bevindt bitcoin zich nu weer akelig dicht bij zijn recordprijs. Niet alleen de koersen, maar ook het crypto nieuws is volop in beweging.

We zijn nu ook actief op WhatsApp-kanalen om je nog eenvoudiger op de hoogte te houden van de laatste cryptonieuwtjes. Met deze nieuwe gratis dienst ontvang je volledig gratis het belangrijkste crypto nieuws direct op je telefoon.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Blijf op de hoogte van al het crypto nieuws

De ontwikkelingen in de cryptowereld volgen elkaar snel op, wat het lastig maakt om alles bij te houden. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken zijn we sinds kort te vinden op Whatsapp Kanalen, de nieuwste functie van de berichtendienst.

WhatsApp-kanalen wordt door Meta omschreven als een ‘’eenvoudige, betrouwbare en privé manier om belangrijke updates te ontvangen’’. Het biedt ons de ideale mogelijkheid jou gemakkelijk up-to-date te houden binnen de cryptomarkt.

In ons eigen kanaal delen we zeven dagen per week de belangrijkste artikelen die op Crypto Insiders verschijnen. Whatsapp-gebruikers krijgen via ‘Kanalen’, toegankelijk onder het kopje ‘Updates’, het laatste nieuws voorgeschoteld.

Het kanaal is eigenlijk een soort persoonlijke chat. Het grote verschil is echter dat alleen wij de bevoegdheid hebben om berichten te plaatsen. Wel heb je de mogelijkheid om middels emoji’s te reageren op de nieuwsberichten die wij verschaffen.

Van nieuws tot koersupdates over bitcoin, ethereum (ETH), of jouw favoriete altcoin; alles komt aan bod. Omdat WhatsApp voor velen een onmisbaar onderdeel van het dagelijks leven is, is het de perfecte manier om op de hoogte te blijven van alle crypto-ontwikkelingen.

Naast Whatsapp zijn we tevens te vinden op Instagram en X (voorheen Twitter) om je te voorzien van het laatste crypto nieuws. Bovendien hebben we een bruisende Discord-community waar je met meer dan 12.000 anderen kunt discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Advertentie

Abonneer op het Crypto Insiders Whatsapp-kanaal

Blijf voorop lopen in de snel veranderende wereld van crypto door je nu te abonneren op ons WhatsApp-kanaal. Volledig gratis brengen we je dagelijks het belangrijkste crypto nieuws, direct in WhatsApp. Mis geen enkel belangrijk moment door je aan te sluiten middels onderstaande knop:

Ik mis niks meer

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, 'slechtste week ooit'
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Crypto Ontbijt: Marktcrash, flinke uitstroom ethereum-ETF’s & nieuwe Mt. Gox ronde
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Advertentie
crypto-insiders-icon