Wessel Kersting Wessel Kersting
27/07/2022 06:06 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 17:54

Bitcoin analist: deze prijs moet standhouden voor opwaartse trend

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin analist: binnen enkele maanden nieuwe bull-markt

Foto: Wit Olszewski/Shutterstock

Bitcoin (BTC) is in de afgelopen 24 uur met 0,3% gestegen en sinds middennacht met 1,3% gestegen. De actuele prijs is op het moment van schrijven $21.250 op crypto exchange KuCoin en €20.940 op de Nederlandse exchange Bitvavo. Het handelsvolume daalde in de afgelopen 24 uur met 28,5%. De totale marktkapitlisatie van bitcoin bedraagt op het moment van schrijven $406 miljard en de bitcoin dominantie komt uit op 41%.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in juli gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin nieuws van gisteren

Gister zagen we in de bitcoin marktanalyse dat de koers flink gedaald was. De daling was in anticipatie op FOMC, ook blijkt het dat whales verkopen. Vanavond krijgen we te horen wat de Federal Reserve beslist. Daarnaast zagen we dat Tesla toch winst wist te maken op de verkoop van zijn BTC.

Advertentie

Opwaartse bitcoin trend bevestigd

De bitcoin koers is over de afgelopen dagen weer flink gecorrigeerd. Daarom nemen we vandaag weer een kijkje naar de prijsactie over de middellange termijn. In de bitcoin analyse van 16 juli viel het ons op dat bitcoin een opwaartse trend aan het vormen was. Hierbij zijn de pieken steeds wat hoger dan de vorige en de bodems ook. In die analyse gaven we aan dat de koers echter boven de $22.000 moest uitkomen om een nieuwe hogere piek te maken en het patroon in stand te houden.

Dit niveau had bitcoin ruimschoots behaald. Uiteindelijk raakte de koers zelfs een nieuwe piek rond $24.000 aan. Vanaf dit punt corrigeerde bitcoin echter stevig. Om deze opwaartse beweging in stand te houden, mag de koers niet onder de recente low van $19.500 zakken. Dit is dus mogelijk het volgende koersdoel voor BTC.

Crypto Ontbijt: Bitcoin stijgt hard na aanslag, ethereum-ETF’s deze week?
Crypto Ontbijt: Bitcoin stijgt hard na aanslag, ethereum-ETF's deze week?

Premium crypto analyse van de dag: VeChain (VET)

Vechain (VET) is een cryptomunt waar de leden van de Discord community regelmatig een analyse over verzoeken. Speciaal door deze aanvraag hebben de analisten van Crypto Insiders een uitgebreide technische analyse geschreven over VET. Hieruit bleek dat VET op het moment in een Elliott Wave 12345 patroon zit. De koers vormt momenteel de vijfde wave en daarna wordt een flinke daling verwacht. In de Discord omgeving staat de volledige analyse voor je klaar met prijsniveaus en uitleg.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Afbeelding 1: Bovenstaande VET analyse werd op 25 juli gedeeld in onze Discord omgeving voor leden.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Bitcoiners opgelet: cruciale economische data in aantocht
Bitcoiners opgelet: cruciale economische data in aantocht
Advertentie