Timo Bult Timo Bult
29/08/2020 15:52 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/08/2020 15:52

Bitcoin (BTC) stoeit nog steeds met deze weerstand, chainlink (LINK) en NEO (NEO) stijgen na goed nieuws

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin (BTC) stoeit nog steeds met deze weerstand, chainlink (LINK) en NEO (NEO) stijgen na goed nieuws

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Bitcoin (BTC) kwam ongeveer 24 uur geleden aan bij de weerstandszone van $11.500. Sindsdien stoeien de bulls met dit prijsniveau met rond het middaguur een poging om door te breken. Deze poging eindigde echter helaas in een korte pullback. Op het moment van schrijven staat bitcoin echter weer vlakbij $11.500!

Bitcoin (BTC) handelt zijwaarts bij $11.500

Met de toespraak van de Federal Reserve waarin duidelijk werd dat de inflatie door zal zetten, kreeg bitcoin een positieve stimulans. De BTC koers kon zodoende weer stijgen tot aan de weerstandszone bij $11.500.
Deze zone blijkt sterk te zijn. Bitcoin handelt namelijk al zo’n 24 uur bij dit prijsniveau en de strijd is nog niet gestreden lijkt het. Na een kleine pullback rond 12:00 vandaag tot een low van $11.422, staat bitcoin op dit moment weer op een prijs van $11.495 op cryptocurrency exchange Coinbase.
Dat de weerstand hier sterk is, is niet zo gek. Zo bevinden zich in deze prijszone namelijk de 50- en 200-Moving Average (MA) op de 4-uurs grafiek. Een uitbraak boven dit prijsniveau zal het volgende target bij $11.600 en daarboven bij $11.800 leggen. Omlaag blijft de $11.300 een belangrijke support.

Chainlink (LINK) en NEO (NEO) flink in het groen!

Bitcoin staat met zijn zijwaartse beweging in het afgelopen etmaal slechts 0,22% in het groen. Voor de echt harde stijgers moeten we naar de altcoins kijken. Zo kan chainlink (LINK), op plek 5, met maar liefst 10% in waarde stijgen. Chainlink is nu $16,64 waard. LINK kwam vandaag nog in het nieuws doordat het DECO heeft gekocht, een blockchain oracle oplossing met privacy als middelpunt.
NEO (NEO), dat onderaan de top 20 bungelt, stijgt tevens hard. NEO zet een stijging neer van 9,4% en is nu $20,15 waard. Ook NEO was onderwerp van goed nieuws. Het gaat namelijk de Rosetta blockchain-standaard implementeren waardoor het makkelijker met andere blockchains kan communiceren.
Cryptocurrency Insiders Members zaten met het NEO trading signal weer goed. Vandaag werd namelijk het derde take profit niveau bereikt. Onlangs werd nog het tweede take profit niveau bereikt wat een winst van 26% genereerde.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie