Kevin Schijven Kevin Schijven
16/10/2020 06:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/10/2020 06:04

Bitcoin (BTC) ziet er zeer bullish en $11.000 zou een “perfect dip” zijn, zegt Tone Vays

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin (BTC) ziet er zeer bullish en $11.000 zou een “perfect dip” zijn, zegt Tone Vays

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Tone Vays, een populaire bitcoin analist, meldt dat de koers van bitcoin (BTC) er zeer bullish uitziet en dat $11.000 een “perfecte dip” zou zijn om in te stappen of bij te kopen. Dat zegt Vays in zijn nieuwste stream gepubliceerd op 14 oktober.


Vays waarschuwt handelaren om niet een short positie af te sluiten. Ondanks de kleine correctie verwacht de analist dat de koers in een opwaartse trend zal blijven.
Vays zegt dat hij geen grote dalingen van de bitcoin koers verwacht. Mocht bitcoin de komende dagen standhouden boven de huidige prijs, dan zou een dip naar $11.000 het perfecte moment zijn om te kopen, aldus Vays.

Dus als ik de dip wil kopen, waar zou de perfecte dip dan zijn? Nou, de perfecte dip zou zijn rond de $11.000.

Het is ook mogelijk dat de prijs van bitcoin uitbreekt boven de weerstandszone van $11.500, maar dat zou alsnog een koopmoment zijn volgens Vays, aangezien de koers volgens hem bijna geen bearish kenmerken toont.

Ik zou de dip kopen of de breakout kopen, maar ik weet niet welke het zal worden.

De BTC koers tikte nog de $12.000 aan begin september, maar zakte toen helemaal terug naar $10.000. Het heeft meer dan een maand geduurd, maar het ziet er eindelijk naar uit dat het bearish sentiment weer omslaat in bullish.
Wat wellicht meegeholpen heeft zijn de berichten omtrent de bitcoin aankopen van enkele grote beursgenoteerde bedrijven. Square kondigde vorige week aan $50 miljoen geïnvesteerd te hebben in bitcoin en dat lijkt wat los te hebben gemaakt in de markt.
Volgens analist Willy Woo was de aankoop van Square, en die daarvoor van MicroStrategy, slechts “het topje van de ijsberg,” en er wordt in de markt gespeculeerd dat wellicht ook PayPal later dit jaar bitcoin instapt. Onlangs kocht Ridge Stone ook een grote hoeveelheid BTC.
Een waarschuwing is hier wellicht op zijn plek. Populaire analisten maken regelmatig voorspellingen over de koersen, maar ze kunnen niet de toekomst voorspellen. Wees dus altijd voorzichtig, doe altijd zelf onderzoek en zet nooit meer in dat je kunt veroorloven om te verliezen.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie