Rico Engelbarts
08/01/2019 17:13 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/01/2019 17:13

CES 2019 in Las Vegas kleurt oranje met Nederlandse deelnemers als Cryptohopper

Nieuws

In de Holland Tech Square op CES 2019 in Las Vegas zijn maar liefst 50 startups van Nederlandse bodem te vinden. Tijdens het evenement krijgen ze de kans om hun innovatieve technologieën aan de wereld te tonen.
Tussen die 50 stands is ook Cryptohopper te vinden, een platform waarop consumenten trading strategieën kunnen kopen. Ruud Feltkamp, voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur, CEO en medeoprichter van Cryptohopper legt uit:

Cryptohopper, van oorsprong een cryptocurrency trading bot voor professionele handelaren, is geëvolueerd naar een platform waarop iedereen tradingstrategieën kan implementeren die professionals dagelijks gebruiken. Er is nog steeds serieuze vraag van reguliere consumenten die in cryptocurrency handelen, maar de meesten weten niet hoe, of hebben tijd niet om technische analyses te leren maken. Ze nemen een gokje of kopen coins om te HODL’en en negeren de manier waarop professionals handelen.

Cryptohopper stelt beleggers, die geen ervaring hebben, in staat om zich te registreren op het platform. Het wordt op die manier voor iedereen mogelijk om op dezelfde manier te beleggen als professionals dat doen.
Nieuwelingen op de markt kunnen strategieën op het platform kopen die door professionals zijn ontwikkeld. Na aankoop kan de handelaar zelf bepalen welke bot hij of zij wanneer wilt gebruiken. Beleggers krijgen ook de optie om de bot eerst met speelgeld te gebruiken. Op het platform kan op die manier eerst worden getest welke strategie het beste werkt.
Nog een voordeel van het platform is dat het in de cloud ontwikkeld is. Dit betekent dat de bots 24 uur per dag, 7 dagen per week automatisch kunnen handelen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de bots zeer gemakkelijk te gebruiken en te implementeren zijn.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie