Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Cryptocurrency-documentaire "Open Source Money" uitgezonden op Discovery Science Channel

Cryptocurrency-documentaire “Open Source Money” uitgezonden op Discovery Science Channel

Op 29 mei is door Discovery Science bekend gemaakt dat zij een cryptodocu gaan uitzenden. “Open Source Money,” is de documentaire die zal worden uitgezonden op de TV in de Verenigde Staten op 4 juli. De documentaire gaat over een crypto bedrijf en de door Disney opgezette blockchain “Dragonchain”. De docu is tevens volledig gefinancierd met $1 miljoen aan cryptocurrencies.

Vision Tree, de ontwikkelaar van de docu, zit ook achter “Atari: Fistful of Quarters,” die werd getokenized door tZERO, de cryptotak van Overstock. In de aankondiging van deze film stond ook dat Leonardo DiCaprio’s productiebedrijf, Appian Way, heeft meegewerkt aan de film.

- Advertentie -

De documentaire zal het verhaal vertellen van een in de Verenigde Staten gevestigd blockchain technologie bedrijf Dragonchain, dat in 2017 is opgericht. Per aflevering zien we personen die een rol spelen in de blockchain sector zoals  Patrick Byrne, Joe Roets en Brock Pierce. Niet alleen personen zullen aan bod komen maar ook bedrijven zoals Disney, Facebook en meer. J.D. Seraphine, oprichter van Vision Tree, zei:

“We zijn van mening dat het belangrijk is om de documentairereeks van Open Source Money naar Discovery Science Channel te brengen, omdat het ’t eerste door crypto gefinancierde project is dat op een wereldwijd kabelnetwerk wordt gelanceerd, en ook omdat we lanceren met een kanaal dat is gewijd aan innovatief breaking news in de werelden van wetenschap en technologie. Het technisch nieuwsgierige publiek van Discovery Science past perfect bij onze serie en we kijken uit naar hoe het publiek reageert. “

In de 11 jaar dat Bitcoin (BTC) bestaat zijn er grote stappen gezet in de crypto sector. Zo weten al veel meer mensen wat bitcoin precies inhoudt en wat je er mee kan en daarnaast ook wat blockchain precies is. Het begon als een vaag concept wat populair was onder de nerds en criminelen, maar is toch uitgegroeid naar een technologie wat door grote partijen wordt opgepakt.

Geïnteresseerd in de docu? Vision Tree heeft vandaag een trailer op YouTube geplaatst waar je een eerste indruk kan krijgen:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.101,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.166,04 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.170,82 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.171,79 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.199,76 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...