Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

De Verenigd Arabische Emiraten gaat met blockchain deze Indiase sector ondersteunen

De Verenigde Arabische Emiraten hebben een nieuw e-commerceplatform geïntroduceerd om de relaties tussen de voedingsindustrie en boeren in India te ondersteunen. Het nieuwe blockchain-aangedreven platform genaamd Agriota werd gelanceerd volgens de richtlijnen van de Dubai Multi Commodities Centre (DMCC) en autoriteiten op het gebied van grondstoffenhandel en -ondernemingen.

Nieuwsplatform Forsan maakte in augustus de lancering bekend op Twitter. Het e-commerceplatform is ontworpen om Indiase boeren te helpen directe toegang te geven tot de voedingsindustrie in de VAE. De voedingsmiddelenindustrie omvat zowel handelaren als voedselverwerkende bedrijven en groothandels.

- Advertentie -

Het platform zal in eerste instantie producten zoals fruit, groenten, oliehoudende zaden, granen, specerijen en specerijen aanbieden. Bovendien zijn er plannen opgesteld om een ​​veiligere overdracht van geld tijdens het gebruik van het platform te garanderen. Om deze reden is er een eigen bankmethode met een escrow-systeem op meerdere niveaus ingevoerd.

Het platform gebruikt blockchain om de transparantie en end-to-end-traceerbaarheid te verbeteren. De technologie zal vooral worden gebruikt door middel van verificatie van de laatste mijl en structurering.

Gautam Sashittal, CEO en uitvoerend voorzitter van DMCC, is ervan overtuigd dat veel boeren in India zullen profiteren van Agriota, ook zal het zorgen voor meer voedselzekerheid in de VAE.

“De lancering van een innovatief model als Agriota zal de VAE dichter bij de top van de Global Food Security Index brengen.”

Het uiteindelijke doel van dit plan is om de VAE te positioneren als wereldleider op het gebied van technologiegedreven voedselzekerheid. Ook zal de levering van kwaliteitsproducten door de boer aanzienlijk verbeteren.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.097,70 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.097,70 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...