DoopieCash DoopieCash
03/03/2024 12:18 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/03/2024 09:57

DoopieCash: Winstgevend crypto traden op basis van levels

Nieuws
https://www.youtube.com/watch?v=NtSP3cn2LfY 

Foto: DoopieCash

In deze video gaan de heren van DoopieCash in op het traden op basis van prijslevels. Het grootste gedeelte van een trading strategie bestaat uit het lezen van levels, maar wat is nou een level?

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Crypto traden: prijslevels

Een level is een prijspunt in de koers waar de koers moeite mee heeft om voorbij te komen. Zij het aan de bovenkant of de onderkant. Als het level zich onder de huidige koers bevind noemen we dit support en bevind dit punt zich boven de koers noemen we dit weerstand. Het effect van support en weerstand ontstaat door koop en verkoop druk voor neerwaarts drukkende koers.

Wat is het gevolg van koersverloop als we zo een level naderen? Er zijn meerdere scenario’s. Scenario 1 is een reactie in tegenovergesteld richting

Scenario 2 is een breuk van het level waardoor er richting word gekozen. Door het level te breken kun je het level in tegenovergesteld richting gebruiken om de desbetreffende richting te traden.

Op beide reacties kan ingespeeld worden om zo een trade om te zetten in rendement.

In essentie helpen levels je om de koers te lezen en door koers te lezen kun je erop anticiperen. Het bepalen van je levels kan op elke mogelijke tijdsframe, afhankelijk van de tijdstermijn waarin jij wilt traden. Op elke tijdsframe zul je erachter komen dat er meerdere trends zijn. Deze trends worden bepaald door het houden en breken van de levels, waar jij op jouw beurt weer op kunt anticiperen.

Bij het anticiperen van koersverloop op basis van levels kun je je gehele trade strategie uitstippelen. Je kunt je entries analyseren, je stoploss/invalidatie level bepalen & je take profits inplannen. Door dit zorgvuldig toe te passen kun jij je voordeel behalen ten opzichte van de markt.

Bekijk alle voorbeelden en analyses in de video.

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Deel dit artikel
DoopieCash

DoopieCash is opgericht door Berry en Chris. Op hun YouTube kanaal zetten zij zich al vanaf 2018 dagelijks in om kennis en ervaring met trouwe volgers te delen. Met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring in het traden en investeren probeert DoopieCash zo zorgvuldig mogelijk kennis over te brengen aan ambitieus Nederland. DoopieCash leert je op een zorgvuldige manier je geld aan het werk te zetten waarbij risico management de drijfveer achter de strategie is. Zorg jij dat je het minste risico loopt? Dan zullen de meeste verdiensten overblijven als resultaat. Benieuwd naar de inhoud? Kom kennis maken met het team van DoopieCash Traden en Investeren: Zoek naar DoopieCash Traden & Investeren op YouTube en op Discord of naar @doopiecash op Instagram, Twitter en TikTok.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie