Een interessante visie van De Nederlandsche Bank en gevolgen voor de huizenmarkt. Madelon Praat je bij!

Gisteren verscheen weer een nieuwe aflevering van Madelon Praat! Ook in deze aflevering praat Madelon je weer bij over het laatste macro-economische nieuws en het nieuws omtrent bitcoin!

- Advertentie -

Hoe kijkt De Nederlandsche Bank (DNB) naar de huidige economie een maakt de DNB zich zorgen? Madelon duikt in een bijzonder interessant interview met president van de DNB, Klaas Knot. Ook bespreekt Madelon de gevolgen voor de huizenmarkt en nieuws omtrent het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

 

Madelon praat je niet alleen bij, maar geeft ook uitleg! In de cursussen van Madelon kun je onder andere leren hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Heb je de basics al onder de knie? Dan kan je ook kennis opdoen over marktbewegingen en traden!

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.052,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.764,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.807,00 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.848,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.859,80 Kopen
Laatste nieuws

Miljardenbedrijf MicroStrategy koopt weer voor miljoenen dollars aan bitcoin (BTC)

0
Het business intelligence- en softwarebedrijf MicroStrategy heeft gisteravond bekendgemaakt weer miljoenen dollars in bitcoin (BTC) te hebben geïnvesteerd. Dit maakte de CEO van het bedrijf,...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...