Timo Bult Timo Bult
02/07/2023 16:32 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/07/2023 16:32

Madelon Praat: Oorzaak inflatie eindelijk toegegeven

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Madelon Praat: Oorzaak inflatie eindelijk toegegeven

Foto: Shutterstock/ Denys Kurbatov

Madelon heeft weer een nieuwe Madelon Praat voor jullie klaarstaan! In de video van deze week bespreekt Madelon de recente inflatiecijfers en de nieuwe berekeningsmethode die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) gebruikt. Ook komt natuurlijk bitcoin (BTC) weer voorbij.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat is een belangrijke oorzaak van inflatie?

Ze gaat eerst in op de bijeenkomst van de Europese Centrale Bank in het Portugese dorpje Sintra, waar belangrijke uitspraken werden gedaan. Het hoogtepunt van de week was echter de erkenning van een grote fout door het hoofd van de Bank voor Internationale Betalingen (BIS).

Verder verkent Madelon de huizenmarkt, waarbij ze opmerkt dat minister Hugo De Jonge zijn plannen heeft aangepast. Daarna richt ze haar aandacht op de cryptomarkt, waar ze inzichtelijk commentaar geeft op de laatste ontwikkelingen.

Tot slot deelt ze zoals gebruikelijk haar kijk op de huidige bitcoin koers. Hoe staat de moeder der aller cryptocurrencies ervoor op basis van haar analyse? Je ziet het in de video hierboven!

Advertisement

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement