Timo Bult Timo Bult
22/05/2019 09:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/05/2019 09:30

Game of Thrones acteur Jerome Flynn voegt zich bij vegan crypto-project

Nieuws
Game of Thrones acteur Jerome Flynn voegt zich bij vegan crypto-project

Jerome Flynn, de acteur die “Bronn” speelt in de zeer populaire TV-serie Game of Thrones, is lid geworden van de adviesraad van het vegan lifestyle-project Vegan Nation. Het project heeft onlangs een eigen cryptocurrency gelanceerd en tracht een platform te bieden voor vegans wereldwijd.
Het project, dat in Israel is gebaseerd, is van plan een “volledige functionerend ecosysteem” te ontwikkelen waarin onder andere producten kunnen worden verhandeld. Middels het platform kunnen gebruikers onder andere nagaan of een product “100% milieuvriendelijk” is.
Flynn is al 35 jaar een vegetariër en is daarnaast een dierenrechtenactivist. Ook is hij samen met onder andere Paul McCartney beschermheer van de Vegetarian Society in het Verenigd Koninkrijk. In een persverklaring gaf de acteur de volgende reactie:

VeganNation is de basis van een internationale veganistische economie die veganistisch leven eenvoudiger, economischer en beter maakt voor de aarde en de ziel van ieder van ons. VeganCoin zal veel meer mensen veganisten laten worden en daarmee bijdragen aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Onderdeel van het project is een eigen cryptocurrency: VeganCoin. Afgelopen april vond de pre-sale van de altcoin plaats. Van de opbrengst gaat 10% naar de beloningen voor de validators van het platform.
Het uiteindelijke doel van VeganNation is om een marktplaats te bieden waarop vegan-producten kunnen worden verhandeld en getraceerd. Daarnaast zullen er een social media-platform en mobiele applicatie voor Android en iOS bijkomen.
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie