Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Grootste creditcardmaatschappij van Zuid-Korea verwerft blockchain patent

De grootste creditcardmaatschappij van Zuid-Korea, Shinhan Card, heeft een patent bemachtigd voor een blockchain-betalingssysteem. Dit berichtte The Korea Times in een artikel van vandaag, 15 juli.

Het artikel beschrijft dat het bedrijf nieuwe processen heeft ontwikkeld voor het uitvoeren van betalingen, het afbetalen van maandelijkse kosten en het instellen van uitgave-limieten. Deze nieuwe processen zouden worden aangedreven door blockchain-technologie.

- Advertentie -

The Korea Times quote in haar artikel een anonieme werknemer van Shinhan Card:

Diensten die de sleutelfuncties van creditcards gebruiken zullen worden uitgebreid naar het op blockchain gebaseerde systeem; een noemenswaardig vooruitgang ten opzichte van de status quo waarbij de meeste op blockchain gebaseerde diensten gelimiteerd zijn tot geldtransacties of gebruikersidentificatie bij online transacties.

Deze ontwikkeling zou een aantal derde partijen overbodig maken. Zo zouden creditcardbedrijven, betalingsproviders en value-added network service providers niet meer nodig zijn. Laatstgenoemde partijen verbinden creditcardbedrijven en deelnemende winkels om vervolgens creditcard-transacties te verifiëren

cryptocurrency_exchange_bitvavo_eerste_1000_euro_gratis_handelen_banner

De anonieme bron vertelt verder dat het bedrijf het patent bemachtigde anderhalf jaar na het een haalbaarheidsonderzoek had uitgevoerd en dat er ook al plannen liggen om eenzelfde patent aan te vragen in Amerika, Japan, China, Vietnam, Indonesië en in Europese landen. Verder zou het blockchain-systeem ook transacties via een mobiele app mogelijk maken.

Heb je gisteren de bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Lees dan hier wat hij te zeggen over de recente dip!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.091,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.120,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.141,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.182,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.278,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.278,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.091,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.120,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.141,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.182,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...