Rico Engelbarts
12/05/2018 20:45 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/05/2018 20:45

Grote banken investeren massaal in blockchain en crypto: $364 bevestigt investeringsfirma

Nieuws

Steve Chiavarone, een portfolio manager bij Federated Investors beweert dat blockchain technologie de aandrijver gaat zijn van de vierde industriële revolutie. Het Amerikaanse bedrijf beheert $364 miljard dollar aan klanten-activa. Dit ligt in lijn met het geluid afkomstig van andere grote investeerders en politica, zoals burgemeester Park Won-soon van Seoul.
Grote banken zitten in crypto
Grote banken zoals JPMorgan, Goldman Sachs en Bank of America werken samen met grote conglomeraten en ondernemingen om bankdiensten,leningen en oplossingen voor bedrijven te bieden. Daarnaast werken banken ook samen met derde partijen die nodig zijn voor audits en andere service providers die nodig zijn voor de supply chain.
Chiavarone benadrukte dat, als blockchain startups en netwerken kunnen slagen in het vervangen van administratie en elimineren van dure processen in supply chains, het weleens zou kunnen zijn dat blockchain technologie de vierde industriële revolutie gaat leiden.
Elk bedrijf met een supply chain kan voordeel halen uit blockchain technologie en het zijn grote tech firma die daaraan ten grondslag liggen. Of het nu Nvidia of Intel, of een ander bedrijf is dat computerkracht ontwikkelt en daarmee meewerkt aan de verificatie van blockchains.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie