Home Nieuws Grote banken investeren massaal in blockchain en crypto: $364 bevestigt investeringsfirma

Grote banken investeren massaal in blockchain en crypto: $364 bevestigt investeringsfirma

Steve Chiavarone, een portfolio manager bij Federated Investors beweert dat blockchain technologie de aandrijver gaat zijn van de vierde industriële revolutie. Het Amerikaanse bedrijf beheert $364 miljard dollar aan klanten-activa. Dit ligt in lijn met het geluid afkomstig van andere grote investeerders en politica, zoals burgemeester Park Won-soon van Seoul.

- Advertentie -

Grote banken zitten in crypto

Grote banken zoals JPMorgan, Goldman Sachs en Bank of America werken samen met grote conglomeraten en ondernemingen om bankdiensten,leningen en oplossingen voor bedrijven te bieden. Daarnaast werken banken ook samen met derde partijen die nodig zijn voor audits en andere service providers die nodig zijn voor de supply chain.

Chiavarone benadrukte dat, als blockchain startups en netwerken kunnen slagen in het vervangen van administratie en elimineren van dure processen in supply chains, het weleens zou kunnen zijn dat blockchain technologie de vierde industriële revolutie gaat leiden.

Elk bedrijf met een supply chain kan voordeel halen uit blockchain technologie en het zijn grote tech firma die daaraan ten grondslag liggen. Of het nu Nvidia of Intel, of een ander bedrijf is dat computerkracht ontwikkelt en daarmee meewerkt aan de verificatie van blockchains.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.107,20 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.147,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.163,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.200,20 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.354,50 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...