Half miljoen bitcoin (BTC) nu onder beheer bij Grayscale, CEO zegt dat markt totaal niet aanvoelt als 2017

Array

Grayscale Investments, een grote cryptocurrency vermogensbeheerder, kondigde onlangs aan dat het bitcoin (BTC) fonds van het bedrijf, de Grayscale Bitcoin Fund (GBTC), nu meer dan 500.000 BTC beheert.

- Advertentie -

Op het moment van schrijven is de koers van bitcoin door de $17.000 gebroken. Dat betekent dat er maar liefst $8,5 miljard aan bitcoin in het GBTC fonds zit.

Grayscale heeft in 2020, sinds de uitbraak van het coronavirus in maart, enorme hoeveelheden bitcoin ingekocht. Het bedrijf bezit nu ongeveer 2,7% van het circulerende aanbod op de markt. Grayscale kondigde tegelijkertijd aan dat het nu $9,9 miljard aan crypto in totaal beheert:

Barry Silbert, CEO van Grayscale, reageert op de huidige markttoestand. Voor hem voelt deze rally totaal niet aan als die uit eind 2017, toen bitcoin naar de all-time high (ATH) van bijna $20.000 steeg:

Dit voelt helemaal niet aan als 2017. Ten eerste hadden we geen idee waarom de prijs zo snel omhoog ging. Het was echt onverklaarbaar. Deze keer kan ik het uitleggen. Interessant genoeg hebben de afgelopen maanden nul journalisten contact met me opgenomen. NUL. Niemand geeft erom (en dat is geweldig).

Onlangs verloor het bitcoin cash (BCH) fonds van Grayscale zo’n $1,6 miljoen. Dat had te maken met een hard fork die het netwerk uitvoerde waardoor de prijs van BCH omlaag zakte.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...