Robin Hazekamp Robin Hazekamp
13/08/2023 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/08/2023 07:00

Hij komt er: het epische gevecht tussen Elon Musk en Mark Zuckerberg

Nieuws
Hij komt er: het gevecht tussen Elon Musk en Mark Zuckerberg

Foto: Parilov/Shutterstock

Na een maandenlange enorme hype op het internet, met miljoenen tweets en video’s, is het eindelijk zo ver. Het MMA gevecht tussen de miljardairs Elon Musk en Mark Zuckerberg komt eraan. En uit wat er tot nu toe bekend is valt op te maken dat het een episch gevecht wordt. 

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Musk kondigt episch MMA gevecht aan

Tesla, Twitter en SpaceX eigenaar Elon Musk maakte het op zijn Twitter/X account bekend. De datum van het gevecht is nog niet bekend, maar er is naar verluidt al veel geregeld. Het kooigevecht tussen de gezworen rivalen zal in Italië plaatsvinden. In plaats van Ultimate Fighting Championship (UFC) zullen de organisaties van Zuckerberg en Musk de organisatie onder handen nemen. 

Musk maakte in de tweet bekend dat hij al met de premier van Italië gesproken had over de mogelijke locaties. En naar eigen zeggen hebben ze een behoorlijk mooie kunnen uitkiezen. Op het internet was de suggestie al gemaakt dat het gevecht in Romaanse stijl zal worden uitgevoerd. Als locatie kreeg het Colosseum de meeste steun. Dat Musk met de Italiaanse premier gesproken heeft, lijkt te indiceren dat die locatie werkelijkheid gaat worden.

De roep om het gevecht duurt al weken, wat ook terug te zien valt in hun berichten. Drie maand terug postte Zuckerberg al een bericht op Instagram waarin hij een Jiu Jitsu overwinning laat zien. In het tijdspanne van de weken erna heeft de Facebook CEO nog vele trainingsfoto’s en video’s meer gepost. Daaronder valt een Instagram bericht met MMA wereldkampioenen Israel Adesanya en Alexander Volkanovski. 

Advertentie

Team Musk vs Team Zuck

Musk kan dus flink wat competitie verwachten van Team Zuck. Echter heeft de Tesla CEO zelf ook wat indrukwekkende coaches kunnen regelen. ‘Team Musk’ bestaat uit Musk zelf, topcoach John Danaher en meervoudig wereldkampioen Georges St-Pierre. Op basis van de vechtstijlen van beide teams zal het een kooigevecht worden met veel Jiu Jitsu.

Natuurlijk zou het kunnen dat het één grote publiciteitsstunt is. Echter lijkt de gigantische hoeveelheid voorwerk en de afgetrainde lichamen van beiden iets anders te impliceren. Volgens Musk zal het gevecht te streamen zijn op X (Twitter) en Meta (Facebook). De winst zal naar ziekenhuizen in Italië en veteranen gaan. 

Wie van de twee denk jij dat er met de winst vandoor zal gaan? Laat het ons weten in ons Discord kanaal of op sociale media!

Deel dit artikel
Robin Hazekamp

Toen Robin in de Europese politieke wedstrijd iMEP opeens moest verzinnen hoe de EU effectieve regelgeving op moest stellen voor cryptocurrency, stond hij even met zijn mond vol tanden. Terwijl hij zijn achtergrondonderzoek uitvoerde, ontdekte hij de voordelen van deze economische noviteit. In Robins visie gaan de EU en cryptocurrency hand in hand. Met een scherpe blik analyseert Robin hoe politiek en cryptocurrency elkaar zowel aanvult als tegenwerkt.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Advertentie