Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

John McAfee: Het gebruik van privacy coins door criminelen is goed nieuws

Volgens de excentrieke veiligheidsexpert John McAfee is de adoptie van privacy coins zoals monero (XMR) en dash (DASH) aanstaande. De reden voor zijn uitspraak is nogal bijzonder. McAfee voorziet adoptie namelijk door het gebruik van privacy coins door criminelen. Hij verklaart dat, als de overheid hier iets aan wil doen, zij zich zal moeten verdiepen in de technologie – wat zal zorgen voor massa-adoptie.

Laten we even een ding duidelijk maken: Cryptocurrencies zijn niet ontworpen om tegemoet te komen aan criminelen. De meesten zijn ontwikkeld om te zorgen voor financiële vrijheid en van die vrijheid te kunnen genieten zonder pottenkijkers. Een van de meest bekende privacy coins is monero (XMR). Gebruikers van XMR zouden producten of diensten kunnen afnemen zonder hierbij een spoor achter te laten voor overheden en bedrijven. Zo zou het voor bedrijven onmogelijk worden om je, aan de hand van je aankopen, te bestoken met advertenties en andere deals.

- Advertentie -

Criminelen gebruiken privacy coins.

Geweldig!

Ze zijn de eersten die waardevolle technologieën gebruiken.

Snellere auto’s als vluchtauto’s in de jaren ’30,

Telefoons om misdrijven te coördineren.

Overheden lopen altijd achter.

Nu,

Hebben ze de kracht gevalideerd

van Privacy.

Godzijdank!

Helaas gebruiken criminelen cryptocurrencies in een poging hun identiteit te verbergen, daarbij wordt voornamelijk gebruikgemaakt van privacy coins. Het gros van de mensen die je het vraagt zal zeggen dat dit een slechte zaak is. McAfee echter, verwelkomt het en geeft aan dat de overheid nu aan zet is om een inhaalslag te maken; Iets wat volgens hem tot massa-adoptie zal leiden.

McAfee gaat niet in op een ontwikkeling die het gebruik van privacy coins in zekere zin de kop indrukt. De afgelopen paar jaar zijn er cryptocurrency exchanges geweest die privacy coins van het platform hebben verwijderd om te voldoen aan Know Your Customer (KYC) – regelgeving.

Onder cryptocurrency-gebruikers zijn de meningen verdeeld. Degenen die geloven in de financiële vrijheid die cryptocurrency en blockchain-technologie bieden zien dit als slecht nieuws, maar traders met alleen winstoogmerk voorzien adoptie en daardoor meer vraag, hogere koersen en grotere winsten. Wat denk jij? Laat het ons weten in ons gratis discussiekanaal!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.254,76 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.254,76 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...