Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

John McAfee zegt dat voorspelling van $1 miljoen voor bitcoin (BTC) een list was

De excentrieke miljardair John McAfee amuseerde de cryptocurrency-wereld toen hij beweerde dat hij zijn jongeheer zou opeten als zijn voorspelling van $1 miljoen voor bitcoin (BTC) niet uitkomt.

Toen ik eind 2020 voorspelde dat Bitcoin $500.000 waard zou zijn, gebruikte ik een model dat eind 2017 een waarde van $5.000 voorspelde. BTC is veel sneller gegroeid dan mijn model veronderstelde. Ik voorspel nu Bitcoin op $1 miljoen tegen het einde van 2020. Ik zal nog steeds mijn lul opeten als ik het mis heb.

- Advertentie -

Zei McAfee in 2017. Daar komt de voormalig eigenaar van McAfee antivirus dus nu op terug en beweert dat het een list was:

Mijn lul eten over 12 maanden? Een list om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen. Het werkte.

Bitcoin was de eerste. Het is een oude technologie. Iedereen weet het. Nieuwere blockchains hebben privacy, smart contracts, gedistribueerde apps en meer.

Bitcoin is onze toekomst? Was de Model T de toekomst van de auto?

De Twittergemeenschap laat weten niet onder de indruk te zijn van de leugen:

Word verdomme wakker. Welke idioot denkt dat iemand ooit zijn eigen leuter gaat opeten? Vooral op tv! Ben jij die idioot? God… ik hoop dat geen van mijn volgers zo dom is.

Dat hij zijn snikkel toch niet gaat consumeren zal niemand verbazen. Interessanter is wellicht dat hij plotseling niet meer zo sterk in bitcoin gelooft als voorheen. Hij was altijd enorm bullish over bitcoin, maar volgens hem is het nu blijkbaar verouderde technologie. Hij vergelijkt bitcoin met de Ford Model T, de eerste auto die verkocht werd op de markt in 1908.

Op welke andere cryptocurrency hij doelt is onduidelijk, wellicht bedoelt hij ethereum (ETH), de populairste blockchain en cryptocurrency (na bitcoin) op de markt die de bovenstaande functies ondersteunt. Hij lijkt ook een fan van Monero (XMR) te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.361,03 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.361,03 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...