Koffie met CI

Koffie met CI: het crypto nieuws van 17 juni

Goeiemorgen! Het is weer tijd voor Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het blockchain– en cryptocurrency-nieuws van gisteren. Maar eerst een brandende vraag: heb je je al aangemeld voor ons Telegramkanaal? Je kan daar met ons en inmiddels meer dan 800 leden uit onze community kletsen over interessante crypto-projecten, koersen en meer! Hulp nodig met je wallet of met een cryptocurrency exchange? Er is in onze groep vast iemand die je kan helpen. Je krijg op Telegram ook elke dag een video-update van de koers, helemaal gratuit! Aanmelden doe je hier! Goed, wat is er gisteren gebeurd:

Gisteren verscheen weer een nieuwe koersanalyse van Crypto Insider David! Ik ga er weinig woorden aan vuil maken, want die moet je eigenlijk gewoon zelf van voor naar achter lezen. Klik hier om het artikel te openen.

Ripple (XRP) deed het, in tegenstelling tot veel andere altcoins, goed! Zo stond de altcoin samen met Binance Coin (BNB) als enige twee in de top 10, in het groen.

Advertentie

EOS (EOS), die het vorige week ook goed deed, stuitte op weg naar de $8,00 op weerstand rond de $7,20. Lukt het EOS de $7,20 en $7,50 te breken, dan zou deze door kunnen stuwen naar de $8,00.

CLIC Technology, een cryptocurrency betalingsprovider, en blockchain infrastructuurprovider Opporty hebben bekend gemaakt samen te werken aan een browser-extensie waarmee gebruikers met ethereum (ETH) kunnen betalen op Amazon.

Volgens berichtgeving van The Block is JPMorgan Chase op zoek naar een blockchain-expert met kennis van de technologie achter Bitcoin. De bank laat weten dat de focus ligt op haar eigen netwerk genaamd Quorum.

Er zijn nieuwe details bekend omtrent Google Stadia. Google Stadia gaat $9,99 per maand kosten en mocht je november dit jaar direct aan de slag willen, dan zal je een limited edition versie van de hardware moeten kopen voor $129,99. Ook komt er volgend jaar een goedkopere versie.

Zo, je bent weer bij!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.736,78 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€6.683,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€6.716,94 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.739,26 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.749,51 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.755,21 Kopen
Laatste nieuws