Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

JPMorgan zoekt Bitcoin en Lightning Network expert

Volgens berichtgeving van The Block is JPMorgan Chase op zoek naar een blockchain-expert met kennis van de technologie achter Bitcoin. De functie, Director of Blockchain, zal door iemand moeten worden bekleed met kennis van de schaalbaarheidsoplossingen van Bitcoin zoals Lightning Network.

Een woordvoerder van JPMorgan Chase laat weten dat de bank zich niet gaat wagen aan Bitcoin:

Het zou compleet inaccuraat zijn om te zeggen of bericht te geven dat we mogelijk onderzoeken of overwegen werk te verrichten met bitcoin of andere publieke cryptocurrencies. Dat zijn we niet aan het doen – Ik hoop dat dat duidelijk is.

- Advertentie -

JPMorgan heeft een eigen private network genaamd Quorum, en de Director of Blockchain zal naar alle waarschijnlijkheid dan ook werken aan het eigen netwerk van de bank.

De bank is fervent tegenstander van cryptocurrencies en heeft dat nooit onder stoelen of banken geschoven. Zo heeft CEO Jamie Dimon zich ooit negatief uitgelaten door bitcoin te bestempelen als frauduleus.

Eind vorige maand berichtte Coindesk dat JPMorgan Chase naar verluidt zou werken aan een extensie voor op Ethereum gebaseerde blockchains. De extensie, die de bank waarschijnlijk met een open source licentie zal vrijgeven gaat mogelijk ook door de bank zelf worden gebruikt voor een betalingsmechanisme en voor Quorom.

Heb je vanmorgen de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.616,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.651,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.681,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.705,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.616,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.651,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.681,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.705,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...