Discussier met alle crypto insiders via Telegram

KPMG zet blockchain in tegen uitstoot van broeikasgassen, dit is hoe

KPMG, een van de “Big Four” accounting/consulting bedrijven, heeft een patent voor zijn nieuwe blockchain-oplossing aangevraagd. Het patent gaat om een nieuwe manier om organisaties te helpen bij het meten, rapporteren en compenseren van hun uitstoot van broeikasgassen.

Het bedrijf maakte de aanvraag recent bekend met een persbericht. Daarin legt KPMG uit dat het zijn Climate Accounting Infrastructure (CAI) als een transparant platform zal inzetten om bedrijven een middel te bieden om hun emissies te traceren.

- Advertentie -

Het platform is geen standalone software, maar eerder een aanvulling op de systemen die een organisatie al heeft waaronder IoT-sensoren met externe gegevensbronnen om een ​​onuitwisbaar record van emissies op een blockchain op te zetten.

Het patent en platform komt op een moment dat investeerders hun reikwijdte uitbreiden tot niet alleen ‘financiële factoren’, maar ook sociale en corporate governance-praktijken opnemen, zei KPMG’s Amerikaanse blockchain-leider, Arun Ghosh

Om het product op de markt te brengen zal KPMG samenwerken met industriegroepen, grote techspelers en klimaatgerichte technologiebedrijven waaronder bedrijven zoals het blockchain-datavisualisatiebedrijf Context Labs, het softwarebedrijf Prescriptive Data en het door ConsenSys gesteunde Allinfra, een blockchain-bedrijf dat al werkt aan een infrastructuur voor koolstofcompensatie.

Het bedrijf is geen onbekende in het crypto ecosysteem en wist eerder al tools te ontwerpen om hun zakelijke klanten te helpen met het beheren van hun crypto-diensten.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.226,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.022,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.051,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.099,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.100,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.226,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.022,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.051,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.099,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.100,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...