Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Krijg nu rente op stablecoins bij Bitcoin Meester!

De afgelopen maanden hebben we regelmatig items voorbij zien komen waarin het ging over een negatieve spaarrente. Als de spaarrente negatief wordt, moet je de bank geld betalen om je spaargeld te mogen stallen.

De Europese Centrale Bank (ECB) is verantwoordelijk voor het monetaire beleid dat wordt gevoerd binnen de Europese Unie en zij bepaalt daarmee de rente. Sinds een aantal jaar is deze rente extreem laag en bij veel banken al minder dan 0,01% rente op jaarbasis. Dit komt omdat de ECB liever heeft dat de bevolking geld uitgeeft in plaats van spaart. De ECB geeft aan dat zij hiermee de economie wilt stimuleren.

- Advertentie -

Wij hebben dan ook besloten om een positieve rente in te voeren! Wij gaan een rente geven van 3% op de stablecoins die wij aanbieden. Hoe het precies werkt zetten we hieronder even voor je op een rijtje.

De rente die we hanteren bedraagt 3% en is alleen geldig op de stablecoins die wij aanbieden. Dit zijn TrueUSD, Dai, Paxos Standard Token en TetherUSD. Om rente te ontvangen dienen de munten bij Bitcoin Meester te worden bewaard op het Bitcoin Meester account. Echter is het niet verplicht om deze munten bij Bitcoin Meester aan te kopen.
Rente zal dagelijks worden uitgekeerd en worden toegevoegd aan het account van de gebruiker.

De updates zijn al doorgevoerd en de rente zal dan ook per direct actief zijn. Wanneer klanten hun stablecoins bij Bitcoin Meester op de wallet laten staan ontvangen zij direct rente!

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.081,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.892,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.917,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.945,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.991,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.081,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.892,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.917,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.945,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.991,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...