Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
26/12/2020 16:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/12/2020 16:00

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Het is tweede kerstdag en de kans is groot dat je vandaag familie of vrienden ziet, fysiek dan wel virtueel. Wellicht is het een uitgelezen kans om het eens te hebben over Bitcoin, waarom het zo veelbelovend is en hoe er simpel in te investeren! Goed, dan is het wel handig om te weten hoe je het zo simpel mogelijk kan overbrengen natuurlijk. Als kers op de taart kan je je pleidooi afsluiten door gratis 10 euro aan bitcoin kado te doen!

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin, kan je dat eten?

Nee oma, dat kan niet! Wil je een nieuweling laten kennis maken met Bitcoin, blijf dan weg bij terminologie zoals blockchain-technologie of absolute schaarste. Bitcoin is makkelijker te begrijpen als je daadwerkelijke toepassingen aanhaalt. Vertel bijvoorbeeld dat een internationale transactie met bitcoin maar een paar minuten hoeft te duren; vooralsnog heeft de bank daar veel langer voor nodig en is het duurder. En wat doe je als je bank geen betalingsverkeer verwerkt tijdens een feestdag? Exact. Met Bitcoin heb je daar geen last van.
Wat ook een leuke en interessante invalshoek is, is dat het beheren van bitcoin steeds simpeler wordt. Tegenwoordig zijn er toegankelijke platformen waarmee het heel makkelijk is om je bitcoin in een wallet in bewaring te hebben. Daarbij komt dat bij het gebruik van een wallet geen landsgrenzen worden gehanteerd en er geen centrale entiteit is die bepaalt wat jij wel of niet met je vermogen kan doen.

Advertentie

Een lucratieve investering

De bitcoin koers zal hoogstwaarschijnlijk ook niet onbesproken blijven. Ja, deze is volatiel, dat zal niemand ontkennen. Maar zoom je uit dan zie je dat de koers van bitcoin in vijf jaar van $200 naar meer dan $20.000 is gestegen. Kijken we naar 2020 in het bijzonder, dan is op te merken dat we begin dit jaar begonnen met een koers van $7.165. Het zal inmiddels geen geheim meer zijn dat de koers dit jaar ook flink is gestegen!

Nederlanders zijn crypto-sceptisch, brengt Bitcoin halving vertrouwen?
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Simpeler kan niet

Waar het investeren in Bitcoin vroeger nog vrij complex was, is het nu kinderspel. Tegenwoordig zijn er allerlei betrouwbare partijen waarop je gemakkelijk je bitcoin kan kopen. Ook kan dit makkelijk via je smartphone! Via de app van BLOX bijvoorbeeld koop je in een paar stappen je bitcoin of andere cryptocurrencies. In samenwerking met BLOX mogen we €10 aan gratis tegoed weggeven waar je je (eerste) bitcoin mee kan kopen!
Wil je meer leren over Bitcoin? Lees dan hier meer over de geschiedenis van en de problemen omtrent geld en waarom Bitcoin uitkomst kan gaan bieden!
Wij van Crypto Insiders wensen je een fijne tweede kerstdag!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie