Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
01/07/2022 09:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 16:50

Michaël van de Poppe en Coinmerce gaan samen crypto kennis delen

Nieuws

Cryptocurrency handelsplatform Coinmerce en Michaël van de Poppe – in de crypto scene bekend als Crypto Michael – gaan een interessante samenwerking aan. In deze samenwerking met Michaël en zijn bedrijf Eight Global staan educatie en het delen van kennis centraal.

Crypto Michael, die al geruime tijd handelt in cryptocurrencies, verwierf zijn bekendheid voornamelijk middels zijn YouTube- en Twitterkanaal. Daarnaast timmert hij aan de weg met Eight Global, waarmee hij investeerders en crypto traders helpt een efficiëntere handelsstrategie te ontwikkelen.

Coinmerce, opgericht door de broers Nick en Luc Smits van Oyen, maakt cryptocurrencies toegankelijk sinds 2017. Coinmerce legt de focus op de eenvoud in koop- en verkoopmogelijkheden, faciliteert inmiddels de handel in 200 cryptocurrencies en biedt het meest uitgebreide aanbod aan crypto’s als het gaat om staking en earning.

coinmerce_eight

Head of Marketing bij Coinmerce Christiaan Jimmink laat het volgende weten over de nieuwe samenwerking:

We zijn ontzettend trots om een samenwerking aan te gaan met een toonaangevende naam binnen de industrie. Samen met Michaël en Eight Global kunnen wij educatie en kennisdeling naar een hoger niveau tillen binnen de cryptowereld.

Michaël van Eight Global vult hierin aan:

Wij zijn blij om een samenwerking aan te mogen gaan met Coinmerce. Eight Global is altijd op zoek naar sterke partners om onze eigen brand te versterken en konden hierin een mooie aansluiting vinden met Coinmerce. Coinmerce en Eight Global zijn vergelijkbaar, sterke teams met grote plannen voor de toekomst en met deze samenwerking willen wij ervoor zorgen dat beide partijen toekomstgericht kunnen gaan bouwen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Over Michaël van de Poppe

Michaël is als Crypto Michael een van de bekendste persoonlijkheden in de Nederlandse crypto scene. Op zijn YouTube-kanaal (meer dan 150.000 abonnees) en zijn Twitter-kanaal (meer dan 600.000 volgers) deelt hij koersverwachtingen van verschillende cryptocurrencies. In 2020 richtte hij Eight Global op, waar hij als CEO actief is en met 15 medewerkers klanten assisteert in het op orde brengen van persoonlijke financiën.

Advertentie

Over Coinmerce

Coinmerce maakt cryptocurrencies voor iedereen toegankelijk sinds 2017. Drie jaar later, in 2020, was Coinmerce een van de eerste crypto-handelsplatformen die licentie verkreeg van De Nederlandsche Bank. Vorig jaar opende Coinmerce een fysieke cryptowinkel in Nederland.

Koop voor €100 aan crypto en ontvang €10 gratis van Coinmerce!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie