nasdaq_CEO_crypto_kan_even_succesvol_als_het_internet_worden

Nasdaq CEO: “crypto kan even succesvol als het internet worden”

De CEO en president van Nasdaq, Adena Friedman, deelt vlak voor het begin van het World Economic Forum een interessant zelfgeschreven artikel. In het artikel gaat ze in op hoe de toekomst van crypto eruit kan zien en wat er nodig is om het ook daadwerkelijk een succes te laten worden.

Friedman zal als een van de vooraanstaande economische figuren aanwezig zijn op het World Economic Forum. Tijdens het evenement bespreken politici, economen en andere deskundigen hoe de wereld “transparanter en stabieler te maken”.

Voor Friedman zijn er twee mogelijke uitkomsten; of crypto wordt even succesvol als het internet of het sterft een langzame dood en wordt vergeten. Om succesvol te worden is volgens Friedman echter brede commerciële acceptatie nodig. De acceptatie van de technologie is op dit moment nog niet bepaald breed, maar de signalen zijn hoopgevend.

Advertentie

Friedman schreef:

Innovatie vindt praktisch nut, gevolgd door jaren van gestage en duurzame commerciële vooruitgang en integratie in het economische systeem (bijvoorbeeld het internet). Of de uitvinding slaagt er niet in breed geaccepteerd te worden en de commerciële toepassingen ervan als ruilmiddel zijn beperkt.

Ten slotte schreef Friedman dat om te voorkomen dat blockchain en cryptocurrencies falen, duidelijke regelgeving en stabiel beleid nodig is. Ook is er de mogelijkheid dat crypto bepaalde principes moet laten vallen voordat de technologie mainstream kan gaan. Dit zal uiteindelijk bepalen of de technologie slechts een speeltje voor techneuten blijft, of uitgroeit tot een revolutie zoals we die zagen met de opkomst van het internet.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.697,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.726,60 Kopen
2
2
SATOS
Reviewed
€6.750,11 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.754,02 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.765,40 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.767,32 Kopen
Laatste nieuws