Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Nederlands 2Tokens project gaat 6 november van start met ronde tafel sessie over “tokenisering”

Binnenkort zal het “2Tokens” project van start gaan, een nieuw project dat als doel heeft inzicht te krijgen hoe Nederland om moet gaan met token financiering en tokenisering. Dat blijkt uit een persbericht gepubliceerd op 29 oktober.

Het begint met een serie ronde tafel sessies waarvan de eerste op 6 november in Den Haag zal plaatsvinden en zal gaan over de uitdagingen en mogelijkheden voor Nederland in de wereld van cryptocurrency.

- Advertentie -

De tweede sessie zal plaatsvinden op 27 november en zal gaan over financiering, de derde en laatste sessie vindt plaats op 14 januari en gaat over de rol van tokenisering in nieuwe economische ecosystemen.

Het persbericht meldt verder dat er gekeken zal worden naar uitdagingen met bestaande wet- en regelgeving waarbij eventuele aanbevelingen zullen worden gemaakt.

Het project is door de volgende vier organisaties opgezet: Innovation Quarter, BlockLab, YES!Delft en LIFT-OFF. Het wordt ondersteund door de Erasmus Universiteit en TechLeap.NL. Tevens wordt het project gesubsidieerd door het Europese fonds voor regionale ontwikkeling.

Tokenisering zal onze economie op dezelfde manier transformeren als aandelen en aandelenmarkten deden in de 17e eeuw. Voor een Incubator zoals YES!Delft is het belangrijk dat we de juiste omgeving creëren om deze innovaties te laten plaatsvinden – het is dus geweldig dat meerdere partijen zijn samengekomen om te doen wat nodig is om dit potentieel te realiseren.

Aldus Neil Smyth van YES!Delft. Aljosja Beije van BlockLab ziet ook veel potentie in de technologie:

In de Rotterdamse haven werken wij met partijen aan digitalisering van supply chains en wij zien tokens als een interessante mogelijkheid als het gaat om digitalisering van logistieke en energie ketens.

Geïnteresseerden die de ronde tafel sessies willen bijwonen kunnen zich via deze link inschrijven.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.012,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.057,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.090,00 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.145,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.145,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.012,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.057,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.090,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: Wall Street begint Bitcoin langzaam te omarmen

Al jaren roepen Bitcoiners dat het niet lang zou duren voordat het grote geld zich op bitcoin zou storten. Vaak werd dat door tegenstanders...