Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Neem de limousine in Tokio en betaal met cryptocurrency

Bloomberg meldt dat Remixpoint Inc. gaat samenwerken met Hinomaru Limousine Co. zodat passagiers met cryptocurrency kunnen betalen voor limousines op de luchthavens van Tokio.

Reizigers kunnen een limousine (of taxi) huren bij Hinomaru’s Limuosine dienst en kunnen voor de dienst betalen met de volgende cryptocurrencies: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) en Ethereum (ETH).

- Advertentie -

Deze maand zou een test van de dienst van start gaan waarin men kan reizen tussen het centruk van Tokio en de Haneda luchthaven of de Narita luchthaven.

Remixpoint beheert de cryptocurrency-exchange BITPoint. BITPoint is een van 16 crypto-exchanges met een vergunning van de Japanse financiële toezichthouder. BITPoint draait op het Lightning-netwerk; een peer-to-peer betalingsprotocol dat transacties super snel maakt en vaak benoemd wordt als een oplossing voor Bitcoins schaalbaarheid probleem.

Hinomaru is een transportbedrijf gespecialiseerd in limousines. Het bedrijf heeft maar liefst 362 limousines en 161 taxi’s en geeft aan dat, mocht het crypto-concept succesvol zijn, zij willen uitbreiden en het concept eventueel willen toepassen op gewone taxiritten. Deze taxiritten zouden zich dan ook niet meer beperken tot het verkeer tussen het centrum en de luchthavens.

Het doel is om reizigers, die moeite hebben met internationale creditcard tarieven, een alternatieve betaalmethode te bieden. Tevens stimuleert het project de commerciële adoptie van cryptocurrencies. Reizigers kunnen gemakkelijk digitale valuta meenemen en deze lokaal besteden zonder de noodzaak deze eerst in fiat om te moeten zetten.

Hoewel dit nieuws nog niet officieel is aangekondigd, wordt de bekendmaking morgen verwacht.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...