OKEx CEO neemt ontslag tijdens internationale uitbreiding

Array

De CEO van een van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchanges gooit de handdoek in de spreekwoordelijke ring.

Chris Lee, hoofd van OKEx, heeft zich teruggetrokken uit de in Hong Kong gevestigde exchange net op het moment dat het bedrijf een grote internationale uitbreiding op touw aan het zetten was. Middels de uitbreiding is OKEx bezig om het meest gebruikte cryptocurrency platform ter wereld te worden.

- Advertentie -

OKEx gaf niet onmiddellijk een respons na de vraag om een verklaring, maar liet aan Bloomberg in een uitspraak weten dat Lee het bedrijf heeft verlaten wegens persoonlijke redenen en om een nieuw leven te starten.

Een woordvoerster van Lee legde verder uit dat hij van plan was om een pauze in te lassen omtrent zijn carrière om meer tijd door te brengen met familie, waarna hij terug zou keren naar de blockchain gemeenschap.

OKEx, welke nog opereerde onder de naam OKCoin toen het werd opgericht in het vasteland van China, is lang één van ‘s werelds meest populaire cryptocurrency exchanges geweest en heeft Binance ingehaald als het aankomt op dagelijks handelsvolume.

In de afgelopen 24 uur heeft OKEx $2,1 miljard aan transacties verwerkt, waar Binance er $1,9 miljard deed. Dit is volgens een rapport van CoinMarketCap.

Zoals Binance, welke ook een groot aandeel heeft in HongKong, is OKEx begonnen aan de uitbreiding op Malta. Dit omdat Malta erg gunstige regulatie toepast voor cryptocurrency bedrijven.

OKEx heeft ook recent haar eigen token gereleased en heeft plannen aangekondigd om een openbare blockchain te bouwen voor haar token. Dit om uiteindelijk een volledig gedecentraliseerde crypto exchange te bouwen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...