Home Nieuws President van Kazachstan wilt globale regelgeving voor crypto

President van Kazachstan wilt globale regelgeving voor crypto

- Advertentie -

De president van Kazachstan, Nursultan Nazarbayev, roept de wereldwijde gemeenschap op om gemeenschappelijke regels op te stellen met betrekking tot cryptocurrencies. Nazarbayev is van mening dat de huidige, versnipperde regelgeving verwarring en efficiëntie veroorzaakt.

Het is nodig om gemeenschappelijke regels te ontwikkelen. De meeste landen doen actief onderzoek naar de mogelijkheden om cryptocurrency op te nemen in het financiële systeem met de huidige configuratie. Tegelijkertijd zien we compleet los van elkaar staande acties van de betreffende landen. Juist deze acties leiden tot inefficiëntie.

Rol voor de VN

De Kazachstaanse president zegt dat het belangrijk om globale consensus te bereiken omtrent crypto regulatie nu de markt aan het groeien is. Hij stelt voor dat de Verenigde Naties (VN) het voortouw neemt in het opstellen van regels.

Ik stel voor dat dit initiatief wordt geïmplementeerd op het platform van de VN – het enige orgaan dat wordt verkozen door de gehele mensheid om serieuze problemen op te lossen.

Nazarbayev gelooft dat de G7 en G20 fora, welke worden gevormd door ‘s werelds meest welvarende geïndustrialiseerde landen, onvoldoende representatief zijn voor de landen uit de globale crypto gemeenschap. Kazachstan is geen lidstaat van de G7 noch de G20.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.646,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.357,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.401,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€16.408,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.463,60 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...