Redactie Redactie
02/02/2022 19:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/02/2022 19:30

Prijsvraag: Raad of los de rekensom op en win 5.000 USDT

Nieuws
Bitcoin $5.000 prijsvraag: Raad het aantal bitcoins in de pot!

Foto: KisharaManilka/Shutterstock

Bitcoin mining is een wiskundig spelletje. Computers lossen rekensommen op en worden voor het oplossen van de rekensom beloond in bitcoin. Samen met FTX hebben we een rekensom bedacht die niet zo snel door een computer kan worden opgelost. 

Raad, bereken – of vraag hulp van bovenaf (onze stagiaires zijn omkoopbaar) – hoeveel chocolade bitcoin munten er in de pot zitten en win 5.000 USDT ($5.000)

Genoeg gelezen en heb je ‘t al gezien? Vul dan hier direct jouw voorspelling in. 

Belangrijk: we doen deze prijsvraag met de exchange FTX.com, om die reden is het vereist om een (gratis) account bij FTX.com te hebben. Heb je dit nog niet? Maak dan direct een account aan. Via Crypto Insiders krijg je 5% lifetime korting op trading fee’s.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat kan ik winnen?

Onder de beste antwoorden verdelen we 5.000 USDT stablecoins. De waarde van USDT is gekoppeld aan de dollar, wat betekent dat 1 USDT altijd een waarde van $1 zal hebben en dus losstaat van de volatiliteit van de cryptomarkt. Verder verloten we onder alle antwoorden 10 premium Crypto Insiders abonnementen voor 6 maanden. Zo blijf je op de hoogte van kansen binnen de mid-marketcap cryptocurrencies.

3.000 USDT
1.500 USDT
500 USDT
10x Crypto-Insiders premium accounts (6 maanden)

Winnaars worden op 22-02-2022 bekendgemaakt

Advertisement

Berekening

Net als bij bitcoin mining willen we simpelweg het antwoord weten; hoe je dit voor elkaar hebt gekregen maakt ons absoluut niet uit. Gokken, berekenen of een ingeving. Vul het aantal chocolade bitcoinmunten in en win jouw deel van de 5.000 USDT. Maar mocht je hier nou een berekening op los willen laten, willen we je op weg helpen. 

De chocolademunt heeft een diameter van 38 millimeter en is 3 millimeter dik en de pot heeft een inhoud van 5 liter.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Waarom is een account bij FTX vereist?

Allereerst is het samenwerken met een exchange de makkelijkste manier om een prijs uit te keren, zonder dat wij hier verdere persoonsgegevens voor nodig hebben; daar wordt onze legal afdeling dan weer blij van. Daarbij ontvangen wij vaak vragen over welke exchange men het best kan gebruiken. FTX hoort daar zeker bij; we hopen met een prijsvraag als deze zo’n vraag te kunnen beantwoorden.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Spelregels

Raad hoeveel chocolade bitcoins er in de pot zitten. Vul dit antwoord in met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt voor FTX. Heb je nog geen FTX account? Maak die dan gratis aan. Zorg ervoor dat je de know-your-customer procedure volledig hebt doorlopen; pas dan geldt jouw inzending en doe je mee om 5.000 USDT te winnen.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement