raadslid_europese_centrale_bank_cryptocurrency_een_grote_onzin

Raadslid Europese Centrale Bank: cryptocurrency ‘een grote onzin’

2

De cryptocurrency-markt lijkt weer enigszins op te krabbelen sinds de grote duikvlucht eind 2018, maar raadslid van de Europese Centrale Bank, Ardo Hansson, ziet de markt nog steeds als een grote bubbel.

Tijdens een conferentie omtrent het vijfjarig bestaan van de euro in Letland noemde Hansson cryptocurrencies “een grote onzin”. De bubbel zou volgens hem al aan het knappen zijn, tenzij de markt een “nieuw soort evenwicht vindt”.

In het begin van 2018 vergeleek Hansson de crypto-gekte nog met de tulpenbubbel in de 17e eeuw. Hij verzekerde toen dat de bubbel geen gevaar voor de financiële stabiliteit in de wereld vormt. Hij zei toen:

De volumes zijn daarvoor te laag. Alleen als op grote schaal leningen worden afgesloten om massaal dergelijke activa te kopen, dan kan het een gevaar zijn. Momenteel is het echter meer een probleem voor beleggers en consumenten. Sommige mensen zullen waarschijnlijk veel geld verdienen, maar veel mensen zullen waarschijnlijk juist veel geld verliezen.

Veel media bestempelden Hansson’s uitspraken als “anti-Bitcoin”. Echter noemde Hansson Bitcoin niet bij naam, waarmee dus niet wordt bevestigd of hij zich specifiek tegen Bitcoin keert met zijn uitspraken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

1 REACTIE

  1. De heelle EU is de grootste BUBBEL waar iedereen zich nog bewuust van moet worden. Ik heb in de 70 al gewerkt met gastarbijders hooftzakelijk uit Maroko en Turkije een marokaan met 2 zoons van 18 en 19 jaar de zoons moesten hun salaris aan pa afstaan en kregen zakgeld en hun levensstandaard was ook heel laag en er wert geld naar maroko gestuurt zo was hun pensoen dik voor elkaar ook hier werden huizen gekocht nu is het nog veel erger want ze hebben hun eigen slager en groente boer supermarkt enzvoort een land in een land dus nederland kun je onderverdelen in steets meer landen wat onze economie blokeert ik ben kom van Afrikaane buurt katendrecht ik heb vrijwel geen school gehad en ben op straat opgegroeit en tehuizen maar ik heb wel opgelet en meer geleert dan je op wat voor school dan ook. ik durf iedereen uit te dagen voor een gesprek en ben bezich met een Cryto Token en Blockchain waar het ook geschikt voor is.ik heb 7 kinderen en 7 klijnkinderen ben over de helle wereld geweest en heb daar ook opgeled en zaken gedaan bijvoorbeeld Japan Korea pakistan heel zuitamerika en Amirika en gaat maar door ik heb het meest populere restarand van Roterdam gehad en ben de oprichter van de statsstranden en nog veel meer ook is mij gevraagt om voor de Erasmus universietijd te vertellen hoe je zonder school toch veel geld kan verdiennen het was zo simpel maar het wort steets moeilijker en dat is absolut niet nodig. ik ben geen rasist heb met alle natsonalletijten omgegaan op het hoogste en het laagste nivo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws