Timo Bult Timo Bult
21/10/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2023 13:11

Voormalig CTO Google Russia voegt zich bij blockchain-bedrijf Credits, mikt op samenwerking IBM

Nieuws

De voormalige chief technology officer (CTO) van Google Russia, Jennifer Trelewicz, heeft zich bij het blockchain-bedrijf Credits gevoegd. Zij zal daar de rol als chief business officer (CBO) gaan vervullen. Dit blijkt uit een officiële aankondiging die onlangs werd gepubliceerd.
Credits is een bedrijf dat als doel heeft een volledig gedecentraliseerd, open-source blockchain-platform te ontwikkelen voor smart contracts. Het hoopt daarnaast een platform te kunnen bieden voor microtransacties, uitgiftes van tokens en het opslaan van data op de blockchain.
Ook zouden oracles onderdeel zijn van het platform. Daarmee kunnen ontwikkelaars data van buiten de blockchain gebruiken voor bijvoorbeeld het opzetten van smart contracts, iets wat ChainLink ook doet. De cryptocurrency van het bedrijf, Credits (CS) genaamd, staat met een marktkapitalisatie van $12,8 miljoen op de 189e plek.
Trelewicz zou in het verleden hebben samengewerkt met IBM en de Deutsche Bank. Mogelijke samenwerkingen met dergelijke bedrijven zijn dan ook belangrijke kansen voor Credits, stelt Trelewicz:

Ik zal onze relaties met partners, klanten en adviseurs over de hele wereld onderhouden en ontwikkelen. Ook heb ik hoge prioriteit gegeven aan het opbouwen van onze kanaalpartnerschappen, ook met integrators. […] IBM is een uitstekende partner voor complexe oplossingsprojecten en ze hebben een wereldwijd kanaal voor zakelijke klanten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie